عضو مجلس خبرگان رهبری:
مسجد بهترین پایگاه ترویج فرهنگ قرآنی در جامعه است
خبرگزاری رسا ـ عضو مجلس خبرگان رهبری، مسجد را سنگر تربیت، تبلیغ و ترویج فرهنگ قرآنی اعلام کرد و گفت: مسجد بهترین پایگاه برای تقویت روح تقوا و معنویت در نسل جوان است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، حجت الاسلام علی معلمی، نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری، روز گذشته در مراسم بزرگداشت روز جهانی مساجد در ساری، تقویت وحدت و همدلی را یکی از مهمترین ویژگی های مساجد در طول تاریخ برشمرد و گفت: مساجد همواره در طول تاریخ تجلیگاه وحدت و انسجام میان مردم بوده و هستند.
وی، مساجد را بزرگترین و مقدسترین سنگر تقوا و پرهیزکاری دانست و افزود: باید در ماه رمضان ندای توحید و ایمان از آن به همه جا منتشر شود.
عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان این که در فرهنگ اصیل اسلامی، مساجد نه تنها اماکنی پاک و مقدس برای عبادت، بلکه جایگاهی عظیم برای رسیدگی به بسیاری از امور و مسائل جامعه اسلامی است، تصریح کرد: از طریق این پایگاههای ارزشمند دینی روح معنویت و تعبد بر جسم جامعه دمیده میشود و مبانی جهانبینی و ایدئولوژیکی مسلمانان تقویت میشود.
حجت الاسلام و المسلمین معلمی با بیان این که بسیاری از نیروهای انقلابی نظام اسلامی در همین پایگاه های عبادی رشد پیدا کردند، خاطرنشان کرد: پس می توان مساجد را بهترین مکان برای پرورش انسان های با تقوا و بصیر نام نهاد.
امام جمعه قائمشهر با تأکید براین که نباید نقش مساجد در حفظ هویت دینی و معنوی انقلاب اسلامی نادیده گرفته شود، تصریح کرد: مساجد در دو مقطع تاریخ یعنی پیروزی انقلاب و هشت سال دفاع مقدس نقش کلیدی را بر عهده داشتند.
وی با بیان این که مساجد در هشت سال دفاع مقدس بهترین پشتیبان را به عمل آوردند، ادامه داد: در آن دوران همه حوادث جبهه ها و پیامدهای سیاسی و اجتماعی عملیات رزمندگان اسلام بیشتر از تریبونهای مساجد برای مردم تبیین میشد.
نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری مساجد را سنگر تربیت، تبلیغ و ترویج فرهنگ قرآنی اعلام و با بیان این که باید زمینه حضور بیشتر نسل جوان در مساجد را فراهم شود، بیان داشت: مسجد بهترین پایگاه برای تقویت روح تقوا و معنویت در نسل جوان است.
حجت الاسلام و المسلمین معلمی با بیان این که دشمنان نظام اسلامی همواره به دنبال کمرنگ جلوه دادن نقش مساجد در تربیت دینی نسل جوان بوده و هستند، گفت: آنها با بهرهگیری از فناوری روز تلاش می کنند تا هویت دینی را از نسل جوان بگیرند و آنها را به نسلی سوخته و بیتأثیر تبدیل کنند.
امام جمعه قائمشهر ادامه داد: با وجود همه تلاش مذبوحانه دشمنان در سه دهه اخیر مسجد همواره به عنوان پایگاه اصلی فعالیتهای فرهنگی، مرکز رشد و تعالی و ارتقای سطح فرهنگ عمومی و به عنوان سنگر اصلی برای تربیت، تبلیغ و ترویج فرهنگ قرآنی، ایثار و از خودگذشتگی بوده است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به نقش روحانیان در تقویت فعالیت های دینی و فرهنگی مساجد اشاره کرد و گفت: ترویج فعالیتهای فرهنگی در مساجد از سوی روحانیان در جذب جوانان بسیار مؤثر است.
حجت الاسلام و المسلمین معلمی با تأکید بر این که حضور مستمر روحانی امام جماعت در مسجد یک ضرورت است، ادامه داد: ائمه جماعات مساجد باید با برنامهریزی مناسب جهت برگزاری برنامههای متنوع دینی و فرهنگی زمینه جذب بیشتر جوانان به سوی مسجد را فراهم کنند.
امام جمعه قائمشهر بیان داشت: برای جذب نوجوانان و جوانان باید راهکارهای جذب جوانان و هدایت آنان را به مساجد شناسایی و بر اساس آن برنامهریزی کرد تا زمینههای حضور فعالتر جوانان در مساجد فراهم شود./950/پ202/س
ارسال نظرات