۰۸ شهريور ۱۳۹۰ - ۱۵:۳۰
کد خبر: ۱۱۱۷۹۸

دیدار نمایندگان معلولان کشور با آیت‌الله موسوی اردبیلی

خبرگزاری رسا ـ شماری از نمایندگان معلولان ایران با سفری به شهر مقدس قم با حضرت آیت‌الله موسوی اردبیلی دیدار و گفت‌وگو کردند.
دیدار نمایندگان معلولان کشور با آیت‌الله موسوی اردبیلی
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، شماری از نمایندگان معلولان ایران اسلامی، روز گذشته با سفری به شهر مقدس قم و زیارت بارگاه ملکوتی حضرت فاطمه معصومه(س)، شب گذشته با حضرت آیت‌الله سیدعبدالکریم موسوی اردبیلی از مراجع تقلید دیدار و گفت‌وگو کردند.

این مرجع تقلید در این دیدار بر رسیدگی به مسائل معلولان تاکید کرد و خواستار توجه مسؤولان به مشکلات آنان شد و افزود: تمامی کسانی که در حوزه خدمت به معلولان تلاش می کنند از اجر و پاداش عظیمی در نزد خدواند متعال برخوردار هستند.

وی پس از شنیدن مشکلات نمایندگان معلولان ایران در خصوص وضعیت سخت امرار و معاش معلولان گفت: در این زمینه همه جامعه باید درگیر شده و از افرادخیر در این زمینه استفاده شود.

حضرت آیت الله موسوی اردبیلی در پایان با دعای خیر برای همه معلولان کشور ابرازی امیدواری کرد که تمام مشکلات افراد دارای معلولیت در سطح جامعه برطرف شود.

شهرام مبصر، مسؤول فرهنگی مجتمع رعد در حاشیه این دیدار گفت: معلولان پس از عزیمتی که عصر روز دوشنبه به قم داشتند در مسجد جمکران حضور یافتند و پس از برگزاری یک مراسم با شکوه که باهمکاری معاونت فرهنگی مسجد مقدس جمکران برگزار شد به زیارت حرم کریمه اهل بیت(س) رفتند.

وی با بیان اینکه برگزاری چنین اردوهایی در افزایش روحیه استقلال معلولان بسیار حائز اهمیت و موثر است، بیان داشت: برگزاری چنین اردوهایی باعث تقویت اعتماد به نفس در میان معلولان خواهد شد.

مبصر خاطر نشان کرد: مجتمع رعد آموزش را به عنوان ابزاری موثر و مفید سرلوحه فعالیت‌های خویش قرار داده و معتقد است که برای ارتقای توانایی‌های توان‌یابان هیچ راهکاری بهتر از آموزش نیست.

گفتنی است،‌ مجتمع آموزشی نیکوکاری رعد در سال ۱۳۶۳ با هدف ارائه خدمات آموزشی و حمایتی به معلولین جسمی حرکتی در راستای اتکای بیشتر به خویشتن و حضور موثر و فعال در اجتماع به عنوان یک سازمان غیر‌دولتی (NGO) تاسیس شده است./917/پ202/ص

برچسب ها: . . .
ارسال نظرات