حجت الاسلام راشد یزدی با اشاره به ویران ماندن بقیع:
دشمنان در حذف شخصیت و ابعاد علمی امام صادق با شکست روبه رو هستند
خبرگزاری رسا ـ مراسم عزاداری شهادت امام صادق(ع)، امام ششم شیعیان جهان، با حضور آیت الله عباس واعظ طبسی، حجت الاسلام مصلحی، وزیر اطلاعات و علما و بزرگان حوزه علمیه مشهد، صبح امروز در مدرسه علمیه عالی نواب برگزار شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، حجت الاسلام و المسلمین راشد یزدی، استاد اخلاق حوزه علمیه مشهد، در مراسم عزاداری شهادت امام صادق(ع) که صبح امروز در مدرسه علمیه عالی نواب مشهد برگزار شد، گفت: حدود سیزده قرن از شهادت مظلومانه امام صادق(ع) سپری می شود و هیچ گونه آثار کهنگی و فرسودگی در تاریخ وجود آن حضرت به چشم نمی خورد.
این استاد حوزه علمیه با بیان این که تنها دو گروه هستند که زیر پنجه های پر قدرت مرگ مقاوت می کنند و بر مرگ غالب می آیند، افزود: نخست علما هستند که ماندگار هستند و تاریخ با آن ها سر سازگاری دارد و دوم شهدا هستند و درک حیات شهدا نیز احتیاج به شعور و معرفت دارد.
وی با اشاره به آیه « أَلَمْ تَرَ کَیْفَ ضَرَبَ اللَّهُ مَثَلًا کَلِمَةً طَیِّبَةً کَشَجَرَةٍ طَیِّبَةٍ أَصْلُهَا ثَابِتٌ وَفَرْعُهَا فِی السَّمَاءِ » تشریح کرد: خداوند در این آیه می فرماید«آیا ندانستى که خدا چگونه مثلى زده است؟ کلمه پاک [که اعتقاد واقعى به توحید است] مانند درخت پاک است، ریشهاش استوار و شاخهاش در آسمان است» بنابراین کسانی بقا و حیات دارند و مرگی برای آن ها نیست که تکیه گاه آن ها امر ثابت ـ ایمان به خدا ـ است و این افراد محکم ترین و مستحکم ترین موجودات عالم در دنیا و آخرت هستند.
حجت الاسلام و المسلمین راشد یزدی در بخش دیگری از سخنانش بیان داشت: ائمه شیعه فشارهای بسیاری را تحمل کردند و امام صادق(ع) از مصادیق این مسأله هستند و به حدی مظلوم واقع شدند که کوچک ترین حرکتی نمی توانستند انجام دهند؛ مقداری از اوقات عمر این امام همام در عراق به جهت حرکات زشت و بی ادبانه حکومت آن وقت تلف شد؛ ولی حکومت جور نتوانست ایشان را از مردم دور کند و امروز ابعاد وسیع علمی و نورانی امام صادق بر همه عالم گسترده است.
وی ادامه داد: آنچه که از امامان می ماند، آثار آن ها است و امروز نزدیک سیزده قرن است که آفتاب و باران بر قبر امام صادق(ع) می تابد و می بارد ولی دشمنان فقط توانستند شخص امام را حذف کنند، اما شخصیت امام را که نتوانستند حذف کنند.
این استاد حوزه علمیه ابراز داشت: دو امام هستند که دو نقطه حساس در عمرشان وجود دارد، نخست امام رضا(ع) می باشند که خلفا دوست نداشتند که به امام رضا، امام گفته شود ولی امام رضا مسأله امامت را در کنار مأمون جلوی علما و مردم مطرح کردند، لذا بعد از حضرت رضا(ع) هیچ انحرافی در شیعه دیده نمی شود و به کسی که وارد حرم امام رضا می شود و امام رضا را امام هشتم می داند شیعه اثنی عشری گفته می شود.
وی اضافه کرد: دیگری امام صادق(ع) می باشند و اگر امام صادق(ع) وجود نداشتند، برخی از حاکمان اسلام را از بین برده بودند، خدماتی که امام صادق نسبت به اسلام ـ نه فقط شیعه ـ کرده است باید از سوی علما بازگو شود تا خدمات آن حضرت برای همه مشخص شود./968/پ202/س
ارسال نظرات