۱۳ مهر ۱۳۹۰ - ۱۵:۳۶
کد خبر: ۱۱۴۰۹۲
دبیرکمیته همکاری‌های مازندران:

روحانیت بازوی اصلی دستگاه تعلیم و تربیت کشور است

خبرگزاری رسا ـ دبیرکمیته همکاری‌های آموزش و پرورش و حوزه علمیه مازندران، حوزه و روحانیت را مهم ترین بازوان دستگاه تعلیم و تربیت درجهت تقویت باورهای دینی در میان دانش آموزان دانست.
دبير کميته همکاري هاي حوزه علميه و آموزش و پرورش مازندران
حجت الاسلام ابوالقاسم کاوه، دبیرکمیته همکاری های حوزه علمیه و آموزش و پرورش مازندران، در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، از اعزام مبلغان دینی به مدارس استان جهت پاسخ‌گویی به شبهات دینی دانش آموزان خبر داد.

وی برگزاری گفتمان های دینی سال گذشته در هزار و 500 مدرسه استان خبر داد و گفت: این گفتمان ها با همکاری گروه تبلیغی آینده سازان قم ، وصال یار منتظر و اداره کل تبلیغات استان برگزار شد.

حجت الاسلام کاوه، تقویت فکری مخاطب و مبارزه با تهاجم فرهنگی دشمن را از مهم‌ترین اهداف این طرح دانست و با بیان این که اعزام روحانیان به مدارس یک ضرروت مهم است، خاطرنشان کرد: حضور روحانی در سال های گذشته به مدارس دستاوردهای مناسبی را در پی داشته است.

دبیرکمیته همکاری های آموزش و پرورش و حوزه علمیه مازندران، با تأکید براین که باید از توان طلاب جوان حوزه‌های علمیه استان در مدارس مناطق مختلف استفاده شود، بیان داشت: در حال حاضر بسیاری از طلاب جوان آمادگی حضور در مدارس را دارند که باید زمینه حضور آنها بیشتر فراهم شود.

وی با اشاره به گسترش شبهات مختلف دینی، سیاسی و اعتقادی از سوی دشمنان نظام اسلامی در جامعه گفت: امروز نسل جوان جامعه مهم‌ترین هدف دشمنان هستند که باید با برقراری ارتباط نزدیک با آنها خطر انحراف‌های فکری را گوشزد کنیم.

دبیرکمیته همکاری‌های آموزش و پرورش و حوزه علمیه مازندران با تأکید بر این که مدارس بیش از پیش نیازمند حضور روحانیان هستند، خاطر‌نشان کرد: امروز حضور یک طلبه و روحانی مستعد و فرهیخته با توان علمی و تبلیغی بالا در میان دانش آموزان یک ضرورت انکارناپذیر است.

حجت الاسلام کاوه با اشاره به وجود حوزه های علمیه متعدد در سطح مازندران، بهره‌گیری از توان طلاب جوان درمدارس را ضروری دانست و بیان داشت: باید زمینه‌ای برای جذب و استخدام طلاب جوان و مستعد در مدارس برای توسعه فعالیت‌های دینی و فرهنگی فراهم شود.

وی با اشاره به وجود بیش از شش هزار مدرسه در این استان گفت: نماز جماعت تنها در هزار مدرسه این استان با حضور روحانیان اقامه می شود.

حجت الاسلام کاوه افزایش تعداد ائمه جماعات روحانی مدارس مازندران را یکی از برنامه های ستاد همکاری های آموزش و پرورش وحوزه در این استان دانست و تصریح کرد: این کمیته با برقراری ارتباط با حوزه های علمیه به دنبال فراهم کردن زمینه حضور بیشتر روحانیان در مدارس استان مازندران هستند.

وی با تأکید بر بهره‌گیری دستگاه تعلیم و تربیت از حوزه‌های علمیه تصریح کرد: حوزه‌های علمیه می‌توانند نقش تأثیر‌گذاری در تعمیق و گسترش معارف دینی در دانش‌آموزان ایفا کنند.
 
حجت‌الاسلام کاوه، تدوین برنامه‌های اصولی برای استفاده بهینه از ظرفیت حوزه‌های علمیه و طلاب در دستگاه تعلیم و تربیت را یکی از مهم‌ترین وظایف ستاد همکاری‌های آموزش پرورش و حوزه‌های علمیه عنوان کرد./950/ت302/س
ارسال نظرات