۰۳ آبان ۱۳۹۰ - ۱۹:۲۷
کد خبر: ۱۱۵۵۳۱

حضور خبرگزاری رسا در هجدهمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها

خبرگزاری رسا ـ همزمان با آغاز به کار هجدهمین نمایشگاه بین المللی مطبوعات و خبرگزاری ها، خبرگزاری رسا حضور فعالی در این نمایشگاه دارد.
خبرگزاري رسا


به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، همزمان با آغاز هجدهمین نمایشگاه بین المللی مطبوعات و خبرگزاری ها، خبرگزاری رسا به عنوان یک رسانه فعال در عرصه اخبار حوزه های علمیه جهان تشیع در این نمایشگاه حضور فعال و جدی دارد.

براساس این گزارش، مراسم افتتاحیه هجدهمین نمایشگاه بین المللی مطبوعات و خبرگزاری ها که امروز با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مصلای بزرگ امام خمینی(ره) تهران برگزار شد.

این گزارش حاکی است، غرفه خبرگزاری رسا در راهروی اصلی خبرگزاری ها در غرفه 240 برپا است.

این گزارش می افزاید، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به همراه معاون مطبوعاتی این وزارتخانه، امروز از خبرگزاری رسا بازدید به عمل آورد.

همچنین معاون پارلمانی رییس جمهور امروز در غرفه خبرگزاری رسا حضور یافت و به سوالات خبرنگار ما پاسخ گفت.

لازم به ذکر است، ‌600 نشریه و خبرگزاری در هجدهمین نمایشگاه بین المللی مطبوعات و خبرگزاری ها در فضای به مساحت نود هزار متر مربع در مدت یک هفته فعالیت‌ها و برنامه‌ها خود را در معرض دید قرار می‌دهند.

این گزارش حاکی است، حدود‌80 پایگاه اطلاع رسانی برای نخستین بار در هجدهمین نمایشگاه حضور دارند،‌ همچنین برنامه‌های جانبی بسیار خوبی در نمایشگاه امسال از سوی سرای روزنامه نگاران ایران در نظر گرفته شده است. همچنین در بخش بین الملل نمایشگاه صد رسانه از پنجاه کشور جهان از ششم آبان ماه در این نمایشگاه حضور خواهند یافت.

رونمایی از کتب فهرست آماری نشریات در سال90، صفحات برروی جلد مطبوعات سراسر کشور، بررسی شاخص‌های آماری نشریات کشور، اطلس فراوانی نشریات کشور برروی نقشه و اطلس نشریات مهم و تاثیر‌گذار جهان از جمله برنامه‌های جنبه سرای روزنامه نگاران ایران است که در این نمایشگاه انجام می‌گیرد.

در طول برپایی نمایشگاه مطبوعات از 10 کتاب منتشر شده از سوی معاونت مطبوعاتی وزارت ارشاد با حضور نویسندگان آن‌ها رونمایی می‌شود.

لازم به ذکر است،‌نشریات دانشجویی، بین‌الملل و روابط عمومی دستگاه‌ها در طبقه دوم نمایشگاه حاضرند و در انتهای سالن اصلی نیز غرفه‌های بخش کودک و نوجوان برپا است.

گفتنی است، هجدهمین نمایشگاه بین المللی مطبوعات و خبرگزاری از سوم تا دهم آبان ماه از ساعت 9 صبح تا 20 عصر در مصلای بزرگ امام خمینی (ره) تهران آماده بازدید همه علاقه مندان به مطبوعات و رسانه ها است./917/پ202/ص

برچسب ها: . . .
ارسال نظرات