۱۸ آبان ۱۳۹۰ - ۱۷:۲۷
کد خبر: ۱۱۶۴۷۷
در دیدار شهردار قم؛

آیت‌الله مکارم خواستار توجه جدی دولت به قم شد

خبرگزاری رسا ـ حضرت آیت‌الله مکارم شیرازی در دیدار شهردار قم خواستار تغییر نگرش مسؤولان به این شهر مذهبی شد و ابرازداشت: قم با توجه به نقشی که در تامین نیازهای کشور و نظام دارد از دولت طلبکار است و دولت باید بدهی­های خود به این شهر مقدس را بپردازد.
آيت الله مکارم شيرازي
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حضرت آیت الله ناصر مکارم شیرازی از مراجع تقلید امروز در دیدار شهردار و معاونین شهرداری قم، با بیان اینکه شهر قم را نباید با سایر شهرهای ایران مقایسه کرد، خواستار تغییر نگرش مسؤولان به این شهر مذهبی شد و ابرازداشت: متاسفانه هنوز این مساله برای برخی از مسؤولان جا نیفتاده است.

وی با بیان اینکه شهر مقدس قم به تمام عالم تشیع تعلق دارد، خواستار توجه بیش از پیش مسؤولان به این شهر شده و خاطرنشان کرد: قم با توجه به نقشی که در تامین نیازهای کشور و نظام دارد از دولت طلبکار است و دولت باید بدهی­های خود به این شهر مقدس را بپردازد.

حضرت آیت الله مکارم شیرازی با اشاره به حجم زیاد مسافران و زائران در شهر مقدس قم، تاکید کرد: حجم انبوه مسافران در قم هزینه هایی برای شهرداری به همراه دارد و از این رو دولت باید سهمی برای این مساله اختصاص دهد.

وی بر ضرورت ارائه تسهیلات لازم برای ساخت و ساز مراکز حوزوی، فرهنگی و پژوهشی قم تاکید کرد و اظهار داشت: نباید با این مراکز همچون سازمان ها و نهادهای تجاری برخورد و معامله کرد و این موضوع بایستی به نحوی سازماندهی شود.

حضرت آیت الله مکارم شیرازی با بیان اینکه قم خاستگاه انقلاب اسلامی و از زمان ائمه(ع) مرکز فرهنگی تشیع بوده است، تاکید کرد: وضعیت این شهر باید متناسب با جایگاه آن باشد، از این رو ضروری است با دید بالا به شهر مقدس قم نگریسته شود.

وی خواستار توجه بیش از پیش به مسائل فرهنگی در شهر مقدس قم شد و با تاکید بر همکاری همه ارگان ها و سازمان ها در این خصوص، تاکید کرد: باید حدّ اعلای مسائل فرهنگی در این شهر اجرا و پیاده شود به گونه ای که مظاهر فساد و ناهنجاری­ها مطلقا وجود نداشته باشد.

این مرجع تقلید با اشاره به ضروت سرمایه گذاری در قم، این مساله را نیازمند توجه به ظرافت هایی دانست و با بیان اینکه هر نوع سرمایه گذاری نمی تواند در قم صورت بگیرد، بیان داشت: همان گونه که در گردشگری ما قائل به یک سری محدودیت ها و خطوط قرمز هستیم، در بحث سرمایه گذاری ها نیز این گونه است و باید مراقب بود تا سرمایه گذاری در قم صورت گیرد که مطابق و سازگار با بایدها و نبایدهای ما باشد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خواستار تسریع در روند اتمام پروژه های نیمه تمام قم شده و بیان داشت: امیدواریم مسؤولان به گونه ای برنامه ریزی کنند که پروژه های نیمه تمام مثل پروژه انتقال آب، حرم تا حرم و فرودگاه هرچه سریعتر به بهره برداری برسد.

حضرت آیت الله مکارم شیرازی همچنین بر ضرورت توجه ویژه به نظافت شهری به ویژه در هسته مرکزی شهر و محدوده حرم مطهر تاکید کرد و یادآورشد: با توجه به حضور زائران فراوان شهرداری باید نسبت به نظافت حداکثر توجه و اهتمام را داشته باشید.

وی با اشاره به پروژه مونوریل قم، مخالفت خود با این پروژه که نمادهای مذهبی شهر را تهدید می کند، اعلام کرد.

این مرجع تقلید در خصوص توجیهات ارائه شده مبنی بر صرفه اقتصادی مونوریل در مقایسه با مترو نیز گفت: نمی توان در تعارض مسائل فرهنگی و اقتصادی، امور اقتصادی را مقدم دانست.

گفتنی است، در ابتدای این دیدار محمد دلبری شهردار و مهندس باقر پناهی عضو شورای شهر قم نیز گزارشی از فعالیت های مربوطه ارائه کردند./924/پ202/گ
برچسب ها: . . .
ارسال نظرات