۲۱ آبان ۱۳۹۰ - ۱۷:۴۱
کد خبر: ۱۱۶۶۶۵
امام جمعه سردشت:

روحانیت مسؤول هدایت اخلاقی و فکری جامعه است

خبرگزاری رسا ـ امام جمعه سردشت، روحانیان را مسؤول هدایت اخلاقی و فکری جامعه دانست و اظهار داشت: افرادی که خواستار تغییر در جامعه و اصلاح آن به سوی رستگاری هستند، در ابتدا باید خود را اصلاح کرده و سپس مردم را به راه راست هدایت کنند و در واقع افرادی می توانند راه راست را به مردم نشان دهند که خود در آن مسیر گام برداشته اند.
حجت الاسلام مصطفي نصيري، امام جمعه سردشت دزفول
حجت الاسلام مصطفی نصیری، امام جمعه سردشت، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، با اشاره به فلسفه لباس مقدس روحانیت، اظهار داشت: این لباس مقدس، لباس پیامبر اکرم(ص) و ائمه اطهار (ع) بوده که روحانیان و علمای دین مبین اسلامی به تبعیت از آنان این لباس مقدس را بر تن می کنند.

وی گفت: این لباس مقدس نشانه روحانیت است و اگر فردی که شرایط پوشیدن این لباس را داشته اما آن را بر تن نکند، مردم او را به عنوان یک روحانی نمی شناسند حتی اگر عالم دهر و مجاهد عالی رتبه ای باشد؛ از این رو فردی در پیشگاه مردم به عنوان روحانی شناخته می شود که نشانه اصلی یعنی لباس مقدس پیامبری را بر تن کرده باشد.

استاد حوزه علمیه، با بیان این که روحانیان مسؤول هدایت اخلاقی و فکری جامعه هستند، گفت: افرادی که خواستار تغییر در جامعه و اصلاح آن به سوی رستگاری هستند، در ابتدا باید خود را اصلاح کرده و سپس مردم را به راه راست هدایت کنند و در واقع افرادی می توانند راه راست را به مردم نشان دهند که خود در آن مسیر گام برداشته اند.

وی تصریح کرد: افرادی که حرفشان با عملشان یکی نبوده و تناقضی در اعمال و گفتارشان باشد نمی توانند رهبری هدایت جامعه را بر دوش گیرند؛ چرا که ائمه اطهار(ع) در این باره بیان می کنند که مردم را با غیر زبانتان به اسلام دعوت کنید و این بدان معناست که اگر عمل شما درست باشد مردم نیز آن عمل را یاد گرفته و به او عمل می کنند و دیگر نیازی به گفتار زبانی نیست و اما اگر سخن را بر زبان جاری کرده که خود او آن را عمل نمی کند، به یقین هیچ تأثیری در جامعه نخواهد گذاشت.

حجت الاسلام نصیری، با اشاره به انتظارات جامعه از قشر مهم و تأثیر گذار روحانیت و انتظار روحانیان از جامعه، اذعان داشت: آموزش احکام ، ترویج علوم و معارف معصومین(ع) و قران کریم، از انتظارات جامعه نسبت به روحانیت است و عمل کردن به علوم دینی و معارف اسلامی، از انتظارات روحانیت نسبت به آحاد ملت است./9465/ت302/ص
ارسال نظرات