مراحل درمان رییس شورای حوزه علمیه استان تهران با موفقیت پیش میرود
خبرگزاری رسا ـ حال عمومی حجت الاسلام و المسلمین علی اکبر رشاد که چندی پیش به جهت عارضه مغزی راهی بیمارستان شده بود، رو به بهبودی است.

حامد رشاد، فرزند حجت الاسلام و المسلمین علی اکبر رشاد، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا مراحل درمان و حال عمومی رییس شورای حوزه علمیه استان تهران را تشریح کرد.
وی گفت: در روز دوشنبه، چهارم دیماه، استاد رشاد دچار سکته و خونریزی قابل توجه مغزی شدند که در همان روز به بیمارستان آسیا منتقل شده و مراحل درمان وی آغاز شد.
فرزند حجت الاسلام و المسلمین رشاد عنوان کرد: پس از مراحل درمان ابتدایی در بیمارستان آسیا، طبق نظر پزشکان، استاد رشاد را به بیمارستان بقیة الله تهران منتقل کردیم که بقیه مراحل درمان در این بیمارستان صورت گرفته و تا کنون ادامه دارد.
وی با ابراز رضایت از برخورد و استقبال پرسنل و پزشکان بیمارستان بقیه الله تهران اظهار کرد: طبق نظر پزشکان این بیمارستان، مراحل و فرایند معالجه هم در رفع خطر اولیه و هم در فرایند بهبود به صورت فوق العاده پیش رفته است و به لطف الهی، استاد رشاد مراحل پیاده روی و حرکت را آغاز کرده است.
رشاد خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه فرایند جلوگیری از خونریزی مغزی، برای تمامی بیماران، طولانی است، با توجه به نظر پزشکان، استاد رشاد تا یک ماه باید در استراحت مطلق و دور از محیط کار باشد و پس از مراحل درمان فعالیتهای خود را آغاز خواهد کرد.
وی گفت: از تمامی بزرگوارانی همچون مراجع عظام و علمای بزرگوار کشور، مسؤولان حوزههای علمیه، مسؤولان کشوری و لشگری که در طول این چهارده روز زحمت کشیدند به عیادت استاد آمده و یا جویای احوال وی بودند که باعث دلگرمی استاد و خانواده وی گردیدند، کمال تشکر را دارم.
فرزند رییس پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی در پایان تصریح کرد: طبق نظر پزشکان، استاد رشاد تا چند روز آینده از بیمارستان مرخص خواهد شد؛ اما همچنان به خاطر شرایط خاص و مراحل درمان، وی ممنوع الملاقات خواهد بود./956/پ202/س
ارسال نظرات