از سوی استاد بهرامپور صورت گرفت؛
ارائه روش جدید آموزش ترجمه و مفاهیم قرآن
خبرگزاری رسا ـ برنامه رسانهای آموزش ترجمه و مفاهیم قرآن از سوی مؤسسه جامعه القرآن کریم قم تولید و به زودی از شبکه سیمای قرآن پخش خواهد شد.

حجت الاسلام داودی قاسمی، معاون واحد تولید و ارتباطات رسانهای مؤسسه جامعه القرآن کریم قم، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا گفت: نخستین برنامه رسانهای آموزش ترجمه و مفاهیم قرآن از سوی مؤسسه جامعه القرآن تولید شد.
وی افزود: در این برنامه كه جهت پخش از شبکه سیمای قرآن تولید شده است استاد ابوالفضل بهرامپور از محققان و نویسندگان حوزه ترجمه و مفاهیم قرآن به صورت رسانهای این دوره را آموزش میدهد.
حجت الاسلام قاسمی تصریح کرد: هم اینک این برنامه برای پخش از شبکه قرآن سیما ارائه شده که در صورت تایید مدیران شبکه قرآن از این رسانه پخش خواهد شد.
وی با بیان این که تاکنون تولید و انتشار چنین برنامههایي از سيما بسیار اندک بوده است، افزود: برای تولید و انتشار این برنامه قرآنی تلاش کردیم افزون بر جذابیتهای رسانهای از نظر فنی نیز در سطح بالايي باشد.
معاون واحد تولید و خدمات رسانهای مؤسسه جامعه القرآن کریم قم اظهار داشت: برنامه آموزشی ترجمه و مفاهیم قرآن، اسفندماه 87 به مدت سیزده جلسه، سی دقیقهای به صورت کلاسداری تولید شده است.
وی خاطر نشان کرد: این برنامه آموزشی به صورت ساده و مختصر، ترجمه و تفسیر قرآن را بیان کرده و برای عموم مردم قابل درک است.
ارسال نظرات