نتایج نهایی چهارمین دوره تربیت مدرس حوزه علمیه خواهران اعلام میشود
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجتالاسلام محسن محدث، مدیر پذیرش و سنجش حوزههای علمیه خواهران، پیش از ظهر امروز در نشستی خبری با حضور خبرنگاران با اشاره به برگزاری آزمون ورودی چهارمین دوره تربیت مدرس حوزههای علمیه خواهران از اعلام نتایج نهایی پذیرفتهشدگان این دوره در 15 بهمنماه خبر داد.
وی با بیان اینکه آزمون کتبی چهارمین دوره تربیت مدرس در سه رشته فلسفه اسلامی، کلام اسلامی و مدرسی ادبیات عرب، 9 دیماه برگزار و نتایج آزمون نیز در 26 دیماه اعلام شد، گفت: 62 تن در رشته فلسفه اسلامی، 52 تن در رشته کلام اسلامی و 165 تن در رشته مدرسی ادبیات عرب نامنویسی کرده بودند که از هر رشته 15 تن جذب و در این دوره شرکت میکنند.
مدیر پذیرش و سنجش حوزههای علمیه خواهران، 17 بهمنماه را زمان آغاز دوره جدید تربیت مدرس حوزه علمیه خواهران عنوان و تصریح کرد: طلاب مرکز تربیت مدرس در مدت تحصیل در این مرکز، افزون بر برخی دروس مربوط به شیوه تدریس، مقطع سطح سه یا کارشناسی ارشد حوزههای علمیه خواهران را فرامیگیرند.
وی هدف از تشکیل و جذب متقاضی به مرکز تربیت مدرس حوزههای علمیه خواهران را تامین نیاز مدرسان و استادان خانم در حوزههای علمیه خواهران کشور ذکر کرد و گفت: فراخوان پذیرش متقاضی ورود به این مرکز بر اساس نیازسنجی رشتهای صورت گرفته است و استانهای اصفهان، کرمانشاه، تهران و خوزستان به ترتیب بیشترین متقاضی را در این آزمون داشتهاند.
حجتالاسلام محدث با بیان اینکه پذیرفتهشدگان در رشتههای تربیت مدرسی فلسفه اسلامی، کلام اسلامی و ادبیات عرب به مدت دو سال در قم مشغول به تحصیل میشوند و مدت یک و نیم سال باقیمانده را در شهرهای محل سکونت خود به صورت نیمه حضوری و حضوری میگذرانند، یادآور شد: با توجه به بازنگریهای انجام شده در شیوههای اجرایی و محتوای دروس، در سالهای آینده شاهد بالندگی و پویایی بیشتر طلاب خواهر خواهیم بود.
وی همچنین در ابتدای سخنان خود با تبریک فرا رسیدن سی و چهارمین فجر انقلاب اسلامی ایران بر قدرشناسی نعمت ولایت و امامت تأکید کرد و با بیان اینکه نعمت ولایت و امامت یکی از بزرگترین نعمتهای الهی است و یکی از راهاهای قدرشناسی از این نعمت، پشتیبانی از ولایت فقیه است به معرفی مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران پرداخت.
مدیر پذیرش و سنجش حوزههای علمیه خواهران گفت: نظام آموزشی ـ تربیتی حوزههای علمیه خواهران با حفظ اصول اساسی حوزههای علمیه تشیع و متناسب با ویژگیهای اختصاصی بانوان و نیازهای جامعه از سال 76 با هدف تربیت خواهران دینشناس، صاحبنظر، متخلق به اخلاق اسلامی، توانمند در تبلیغ و ترویج آموزههای دینی، تدریس، تحقیق، تألیف، مدیریت فرهنگی، پاسخگو به نیازهای علمی ـ معرفتی و اخلاقی بانوان تأسیس شد.
وی ابراز داشت: مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران تحت اشراف و نظارت شورای عالی حوزه علمیه قم در راستای تحقق رهنمودهای مقام معظم رهبری با راهبرد اصلی گسترش و فراگیر کردن آموزشهای حوزوی، امکان تحصیل خواهران را در بیش از 330 واحد آموزشی و تربیتی حوزوی در سراسر کشور فراهم کرده است.
حجتالاسلام محدث تصریح کرد: حوزه علمیه خواهران برای سال تحصیلی جدید آماده است تا از همه خواهران علاقهمند به آموزشهای حوزوی، نامنویسی به عمل آورده و در خدمت استعدادهایی باشد که میتوانند در عصر حاضر، وجود خویش را وقف تعالی ارزشهای اخلاقی در جامعه سازند و به مسؤولیت خویش در قبال اسلام و امت مسلمان و نیازهای جهان اسلام عمل کنند. /920/پ202/ص