۰۱ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۸:۰۸
کد خبر: ۱۲۳۵۴۸
معاون فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی:

حمایت از بیداری اسلامی در گرو حضور آگاهانه در انتخابات است

خبرگزاری رسا ـ معاون فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم گفت: هر اندازه که مشارکت عمومی و حضور مردم در انتخابات پر رنگ تر باشد بیداری اسلامی و خیزش ضد سرمایه داری بیشتر تقویت خواهد شد.
حجت الاسلام احمد زادهوش


حجت الاسلام احمد زادهوش، معاون فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری رسا گفت: هر اندازه که مشارکت عمومی و حضور مردم در انتخابات مجلس نهم پر رنگ تر باشد بیداری اسلامی و خیزش ضد سرمایه داری بیشتر تقویت خواهد شد و به طور کاربردی و شفاف تأثیر تک تک آراء مردم را در عرصه جهانی و در تقویت و تضعیف جبهه حق و باطل مشاهده خواهیم کرد.

وی در ادامه افزود: این دوره از انتخابات مانند دوره های گذشته نیست، امروز همبستگی ها به اندازه ای نزدیک و شدید شده که اگر خدای ناکرده حضور مردم در انتخابات این دوره از مجلس کمرنگ تر از دوره های پیشین باشد یک نوع خالی کردن صحنه و تضعیف برادران دینی در بقیه کشورهای اسلامی خواهد بود.

این فعال عرصه تبلیغ دینی اظهار داشت: بعد از جریان فتنه 88 چنگ و دندان دشمن خیلی شفاف تر و روشن تر از گذشته نمایان شد و کسانی که متوجه این شیطنت ها، خباثت ها و دخالت های سیاسی دشمنان در امور داخلی کشورمان شدند، پاسخ آنها را با حضور در انتخابات خواهند داد.

وی خاطر نشان کرد: درست است که میدان ها و صحنه های عمومی مثل راهپیمایی 22 بهمن و 9 دی شاخص های خوبی برای حضور مردم در صحنه هستند، ولی آن چیزی که زبان دیپلماسی دنیا و قابل محاسبه در مجامع بین المللی است، همان تعداد مشارکت مردم در انتخابات خواهد بود.

معاون فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی یادآور شد: چون این انتخابات نخستین انتخابات بعد از جریان فتنه است به طور طبیعی میزان حضور و مشارکت مردم در آن یک پاسخ دیپلماتیک، قانونی و عمومی به دخالت ها و خباثت های نظام سلطه در کشور ما است.

وی با اشاره به ویژگی های نماینده اصلح تأکید کرد: ویژگی های نماینده اصلح در یک جمله رهبر معظم انقلاب اسلامی که فرمودند« به کسی رأی بدهیدکه برای نام و نان به مجلس نمی رود» خلاصه می شود.

حجت الاسلام زادهوش ادامه داد: انگیزه های یک نماینده برای کاندیدا شدن نیز خیلی مهم است، درست است که همه شاخص های نماینده اصلح در یک نماینده جمع نمی شود ولی اگر آن نماینده انگیزه نخستین و اصلیش خدمت به خلق، دین خدا و حمایت از مردم باشد آن کسری ها را جبران می کند.

وی تصریح کرد: اگر انگیزه نخستین نماینده، دنیا خواهی و شهرت طلبی و امثال آن باشد، به طور طبیعی بهترین شاخص های علمی، سیاسی و حزبی را هم که داشته باشد، عملکرد او در پایان جز خیانت چیزی نیست.

حجت الاسلام زادهوش با اشاره به سخنان امام راحل(ره)‌ مبنی بر این که « نماینده باید انقلابى باشد؛ روحیه، نشاط، امید، قوت و روحیه انقلابى در او وجود داشته باشد» گفت: این سخنان بیانگر این است که انقلاب ما و حرکت بنیادین امام تمام نشده است و ملت واحده اسلامی که منظور نظر امام بود و برداشتن مرزهای سیاسی هنوز استقرار پیدا نکرده است.

وی در پایان گفت: امروز برای حمایت از بیداری اسلامی و گسترش انقلاب به روحیه انقلابی نیاز داریم و نماینده ساکت، بی تفاوت و غیر انقلابی نمی تواند این حرکت ها را نهادینه کند./919/ت301/ع

ارسال نظرات