۰۹ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۸:۲۰
کد خبر: ۱۲۴۱۸۶
فردا در قم؛

همایش «بحرین؛ غرق در خون» برگزار می‌شود

خبرگزاری رسا ـ همایش بحرین غرق در خون به همت معاونت بین‌الملل حوزه‌های علمیه در مدرسه دارالشفای قم برگزار می‌شود.
بحرين


حجت‌الاسلام ابوالحسن احمدی شاهرختی، مدیر پژوهش‌های بین‌الملل حوزه‌های علمیهٰ در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا از برگزاری همایش بحرین غرق در خون از سلسله نشست‌های بیداری اسلامی با حضور طلاب، فضلا و استادان حوزه‌های علمیه در سالن همایش‌های مدرسه عالی دارالشفای قم، 11 اسفندماه خبر داد.

وی افزود: این همایش به همت معاونت بین‌الملل حوزه‌های علمیه و با هدف اطلاع‌رسانی درباره آخرین وضعیت انقلاب مردم بحرین و جدیدترین تحرکات آغاز شده و واکاوی نقش علما در این انقلاب برگزار می‌شود.

مدیر پژوهش‌های بین‌الملل حوزه‌های علمیه با اشاره به وظایف حوزویان در برابر جنایت‌هایی که در بحرین اتفاق می‌افتد، تصریح کرد: مقام معظم رهبری، انقلاب مردم بحرین را به مظلوم‌ترین در بین قیام‌کننده‌ها تعبیر کردند و باید برنامه عمل و تکلیف حوزویان در برابر این ظلم‌ها که هر روز شاهد آن هستیم مشخص شود.

وی یادآور شد: در این مراسم حجت‌الاسلام محمدحسن زمانی معاون بین‌الملل حوزه‌های علمیه، مهدی آقاجعفری سفیر ایران در بحرین و یکی از روحانیان بحرینی سخنرانی خواهند کرد.

حجت‌الاسلام احمدی شاهرختی همچنین ابراز داشت: نمایشگاهی با عنوان بیداری اسلامی همراه تصاویری از شهدای معروف بین‌الملل و شهدای بحرین در حاشیه این مراسم برپا می‌شود.

گفتنی است، همایش بحرین غرق در خون با عنوان اصلی «البحرین غریقٌ فی الدم»، پنج شنبه 11 اسفندماه از ساعت 9 تا 12 در سالن همایش‌های مدرسه عالی دارالشفای قم برگزار می‌شود. /920/پ202/س

ارسال نظرات