۲۵ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۳:۰۵
کد خبر: ۱۲۵۴۷۸
راهیان نور (40)؛

راهیان نور ملموس‌ترین منبع خودسازی جوانان است

خبرگزاری رسا ـ محقق حوزه و دانشگاه بیان داشت: نشر خاطرات شهدا، اشعار جانبازان دوران دفاع مقدس و دست نوشته های بزرگان دین در جبهه می تواند فضای معنوی جامعه را احیا کند.
مناطق جنگي


حجت الاسلام مسعود مفخمی، جانباز دوران دفاع مقدس در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری رسا بیان داشت: جنگ و دفاع مقدس، دوران بسیار اثرگذار و از نظر معنوی جوانان را ارتقا داده بود به گونه ای که امام خمینی(ره) به عالمان و بزرگان حوزه های علمیه توصیه می کردند وصیت نامه های شهدا را بخوانند.

وی بیان داشت: امروز در زمان ما محکم‌ترین و ملموس‌ترین منبع برای خودسازی جوانان، راهیان نور است و این اردوها در شکل‌دهی جوانان و ایجاد سمت و سوی معنوی در زندگی مدرن بسیار تاثیرگذار است.

این استاد دانشگاه با بیان این که محکم‌ترین سنگر در مقابل هجوم نرم دشمن، راهیان نور است که با انتقال حس دفاع به مردم، یاد دوران دفاع مقدس را زنده می کند، گفت: نشر خاطرات شهدا، اشعار جانبازان دوران دفاع مقدس و دست نوشته های بزرگان دین در جبهه می تواند فضای معنوی جامعه را احیا کند.

وی با تاکید بر اهمیت پر رنگ شدن جنبه دفاعی دوران دفاع مقدس اظهار داشت: در فضاهای مجازی، باید این رشادت رزمندگان به تصویر درآید تا جوانان و اقشار گوناگون جامعه، رشادت‌های آن دوران برایشان متروک نشود.

این محقق حوزه علمیه بیان داشت: مناطق جنگی، پایگاه مهمی برای حفظ دستاوردهای انقلاب است و حضور در این یادمان‌ها می تواند حال و هوای آن دوران را زنده و ارزش های فراموش شده آن دوران را بازسازی کند.

این محقق حوزه علمیه قم بیان داشت: روحانیت در چند قرن اخیر در صحنه بوده و منبع ترویج فرامین وحیانی بوده و تلاش کرده تا با تعلیم و تدریس و تبلیغ ارزش های دینی را بسط و گسترش دهد.

وی با توجه به حضور پر رنگ روحانیت در صحنه های دفاع مقدس گفت: امروز روحانیونی که در صحنه دفاع مقدس بوده‌ و حضور معنوی آن زمان را درک کرده و با رزمندگان نشست و برخواست داشته اند، اگر در سفرهای راهیان نور حضور پیدا کنند، به خوبی می توانند حس رشادت و مقاومت را در جوانان زنده کنند.

این محقق حوزه علمیه قم بیان داشت: روحانیت خطابه را خوب می شناسد و به خوبی می تواند احساسات را ارتقا دهد و مواضع نفوذ علمی و حسی مخاطب را بفهمد.

وی گفت: کار روحانیت ارتقای معنوی فرد و جامعه با دین آموزی است و امروز صحنه دفاع مقدس عرصه ای مناسب برای ارتقای بینش دینی و سیاسی افراد است.

این استاد دانشگاه بیان داشت: اگر بتوانیم کاری بکنیم که جاذبه میدان دفاع مقدس را در دل جوان بکاریم، بهسازی معنوی ایجاد شده است و چه بسیار جوانانی که در این سرزمین‌ها تغییر مرام فکری داده‌اند.

وی بیان داشت: نباید به چهره افراد و تیپ ظاهری جوانان نگاه کنیم بلکه باید به آمادگی فطری و زمینه های خدایی آنها نظر بیفکنیم و با همدلی راه درست را نشانشان دهیم و با هدایت گری مسیر کمال انسانی را برایشان ترسیم کنیم. /909/ت302/ع

ارسال نظرات