راهیان نور(63) روحانی رزمی تبلیغی دفاع مقدس:
حضور نسل سومی ها در راهیان نور به گسترش مشارکت فرهنگی و اجتماعی کمک می کند
خبرگزاری رسا ـ رزمنده دوران دفاع مقدس گفت: حضور در صحنه دفاع مقدس، انگیزه جوانان در صحنه جنگ نرم را تقویت می کند و حضور انقلابی در مناسبت های فرهنگی و اجتماعی را گسترش می دهد.
حجت الاسلام محمود ملکی راد، رزمنده دوران دفاع مقدس، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا بیان داشت: با توجه به جایگاه جنگ تحمیلی در تاریخ انقلاب اسلامی ایران و رشادت های جوانان این مرز و بوم برای احیای اسلام، ضروری بود که حرکتی جدی در این عرصه ایجاد شود که به راه افتادن اردوهای راهیان نور زمینه بسیاری مناسبی برای این منظور شد.
وی بیان داشت: رزمندگان در دوران دفاع مقدس، در راستای حفظ آب و خاک این مملکت از همه آمال و آرزوهای خود گذشتند و امروز این وظیفه ما است که نسل بعد از جنگ را با این ارزش ها آشنا و رشادت های آن مقطع تاریخی را شناخته و به دیگران معرفی کنیم.
رزمنده دوران دفاع مقدس اظهار داشت: دیدار از مناطق جنگی می تواند یادآوری خیلی خوبی برای تنبه و آشنایی با روحیات رزمندگان شود و جوانان در معرض فداکاری ها آنها قرار گیرند.
وی بیان داشت: امروز اگر این رشادت ها از زبان افراد یا رسانه ها مطرح شود تاثیرگذار است؛ اما اگر فردی در این مناطق حضور پیدا کند و با تمام وجود به غربت این سرزمین واقف شود و بر روی خاک ها بنشیند، پیام جنگ هشت ساله را بیشتر درک می کند.
محقق حوزه علمیه گفت: امروز سرزمین های جنوب که زمانی میدان جنگ و رزم و عرصه حضور مردان غیور، بود صحنه اجتماع مردم ایران از اقصی نقاط ایران بر اساس انگیزه های ایمانی شده است.
وی گفت: امروز انقلاب اسلامی ایران، تجمعی از نسل سومی های انقلاب است و میدان درس آموزی عملی از الگوهای راستین انقلاب اسلامی است.
وی با اشاره به این که خدای متعال، انسان را به صورت الگو پذیر خلق کرده است، گفت: قرآن کریم به این مساله توجه داده است که حضرت ابراهیم(س) و رسول الله(ص) به عنوان اسوه حسنه معرفی شده اند.
این رزمنده دفاع مقدس گفت: فداکاری و روحیه جهادی که در جوانان دهه نخست انقلاب بود و در مقابل دشمن، خستگی نمی فهمیدند، این وضیعت در عرصه های گوناگون اثر بخشی دارد.
وی ادامه داد: امروز جنگ سخت و گرم نداریم؛ اما میدان بازسازی شده جنگ، انگیزه جوانان را در صحنه جنگ نرم تقویت می کند و حضور انقلابی در مناسبت های فرهنگی و اجتماعی را تشدید می کند.
این رزمنده دوران دفاع مقدس، گفت: امروز زمان جنگ علمی است که جوانان با الگو رفتن از رشادت های رزمندگان دفاع مقدس، درس پایداری می گیرند و بدون شک موفقیت های امروز در عرصه فناوری هسته ای مرهون روحیه خود باوری و شهادت طلبی و استقلال خواهی شهیدان است.
وی ادامه داد: امروز جوانان مرز و بوم ایران اسلامی با الهام گرفتن از شهیدان در راستای اهداف بزرگ نظام اسلامی تلاش علمی می کنند و کشور را از نظر فناوری و تکنولوژی به استقلال رسانده و دست اجانب را کوتاه می کنند.
این محقق حوزه علمیه با اشاره به نقش اردوهای راهیان نور در مقابله با جنگ نرم دشمن و مبارزه جدی با تهاجم فرهنگی بیان داشت: در روزگار ما، مقابله با وسوسه های نفسانی و نفس اماره خیلی اهمیت دارد؛ زیرا دشمن با امکانات رسانه ای و تبلیغاتی در صدد است فرهنگ منحط خود را به دیگران انتقال دهد که تقویت باورهای دینی می تواند دشمن را در هدف خود ناکام گذارد.
وی گفت: شناخت شهیدان و الگوگیری و اسوه برداری از زندگی آنها، می تواند به جوان امروزی این خط را بدهد که در عرصه ای گوناگون مقاوم باشد و دشمن را شناخته و با او مقابله کند.
وی خاطرنشان کرد: جنگ تحمیلی پیام های جاودانی همچون دشمن شناسی و بصیرت را به همراه دارد و کمک می کند تا ما دشمن را در چهره های گوناگون بشناسیم.
این روحانی رزمی و تبلیغی در پایان بیان داشت: آنچه در اردوهای راهیان نور مهم است انتقال فرهنگ شهادت و رشادت به نسل جوان است که این وظیفه گاهی از سوی سرداران جنگ است؛ اما اگر قرار است در کنار مباحث دفاع مقدس، مباحث دینی همراه شود و معارف دینی طرح شود، روحانیون و طلاب متکفل تبیین معارف دینی هستند. /909/ت302/س
ارسال نظرات