با حضور وزیر ارشاد؛
همایش بزرگداشت نام آوران حوزه علمیه اصفهان آغاز شد
خبرگزاری رسا ـ همایش بزرگداشت نام آوران حوزه علمیه اصفهان لحظاتی قبل با حضور مسؤولان، علما و طلاب در اصفهان آغاز شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، همایش بزرگداشت نام آوران حوزه علمیه اصفهان لحظاتی قبل با حضور سید محمد حسینی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، مسؤولان استان اصفهان و طلاب در اصفهان آغاز شد.
محمود شالویی، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان، در سخنانی بر ضرورت بازشناسی تاریخ علمای اصفهان تأکید کرد و ابراز داشت: حوزه علمیه اصفهان همواره تقویت کننده حوزه های علمیه کشور بوده و این روند ادامه خواهد داشت.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان با بیان این که این همایش نخستین همایش تجلیل از نام آوران حوزه علمیه اصفهان به شمار می آید، تصریح کرد: در این دور از همایش چهارده نفر از علمای بزرگ از دوره آغاز ورود به اسلام تا عهد صفویه مورد تجلیل قرار می گیرند.
گفتنی است، حضرت آیت الله مظاهری که قرار بود در این همایش به سخنرانی بپردازد به دلیل کسالت در این همایش حضور نیافت.
همایش بزرگداشت نام آوران حوزه علمیه اصفهان 10 صبح امروز با حضور علما و طلاب در سالن همایش اهل البیت(ع) اصفهان آغاز شد./918/پ203/س
ارسال نظرات