۱۴ تير ۱۴۰۵ - ۱۸:۱۰
کد خبر: ۸۱۹۸۵۴

شکست روایت واشنگتن در رسانه‌های عربی؛ الحوار تحریم تشییع رهبر شهید را به سخره گرفت + فیلم

شکست روایت واشنگتن در رسانه‌های عربی؛ الحوار تحریم تشییع رهبر شهید را به سخره گرفت + فیلم
در پی گزارشی مبنی بر فشارهای دیپلماتیک ایالات متحده بر کشورهای جهان برای کاهش سطح مشارکت در مراسم تشییع امام شهید، مجری شبکه «الحوار» با انتقاد شدید از این رویکرد، آن را «ننگ اخلاقی» و نشانه سقوط جایگاه سیاسی و اخلاقی واشنگتن دانست.

به گزارش خبرنگار سرویس فرهنگی و اجتماعی خبرگزاری رسا، افشای تلاش‌های گسترده دستگاه دیپلماسی ایالات متحده برای جلوگیری از حضور نمایندگان کشورهای جهان در مراسم تشییع پیکر امام شهید انقلاب اسلامی حضرت آیت الله العظمی علی خامنه‌ای(قدس سره الشریف)، با واکنش‌های تند و انتقادی مواجه شده است.

واشنگتن با اعمال فشارهای دیپلماتیک بر کشورهای عربی و آفریقایی و صدور دستورالعمل‌های رسمی به سفرای خود در سراسر جهان، آن‌ها را از شرکت در این مراسم منع کرده است. شبکه «الحوار» در واکنش به این تحرکات، این اقدام را «فروپاشی اخلاقی» ایالات متحده توصیف کرد.

مجری این شبکه با زیر سؤال بردن رفتار یک ابرقدرت در قبال یک مقام متوفی، اظهار داشت: «آیا جهان به سطحی رسیده که یک ابرقدرت سعی می‌کند کشورها را از شرکت در مراسم تشییع جنازه یک فرد باز دارد؟ این یک ننگ اخلاقی غیرقابل مقایسه است.»

مجری «الحوار» با تعابیری تند، این نوع سیاست‌ورزی را «انحطاط» خواند و با ابراز شگفتی از سقوط معیارهای دیپلماتیک واشنگتن، تصریح کرد: «صادقانه نمی‌توان درک کرد که چگونه یک ابرقدرت می‌تواند تا این ورطه از رفتارهای سخیف و غیرانسانی سقوط کند.»

تحلیلگران معتقدند که این فشارها، بخشی از تلاش گسترده‌تر واشنگتن برای انزوای سیاسی تهران است، اما واکنش‌های رسانه‌ای نشان می‌دهد که این دست اقدامات ممکن است نتیجه معکوس داشته و تصویری منفی از دیپلماسی ایالات متحده در افکار عمومی جهان ایجاد کند.

تعداد بازدید : 14
ارسال نظرات