استاد حوزه علمیه خواهران مطرح کرد؛
ضرورت تبیین مقوله زیبانمایی و زیبابودن برای زنان
خبرگزاری رسا ـ نیلچی زاده در حوزه علمیه خواهران مشهد با اشاره به نقش رسانه ها در ترویج بدحجابی تأکید کرد: زنان به صورت فطری زیبا بودن را دوست دارند؛ اما در جامعه کنونی زیبا نمودن از زیبا بودن برای زنان مهم تر شده است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، فروغ نیلچی زاده، مدرس حوزه و دانشگاه ظهر روزگذشته در مراسم اختتامیه جشنواره بانوی آسمانی در مدرسه علمیه حضرت زینب(س) به تبیین چگونگی نهادینه شدن حجاب در جامعه پرداخت و گفت: متأسفانه امروز اغلب، آسیب ها از طریق رسانه های دیداری و شنیداری منتقل می شود.
وی نداشتن ترس از عقوبت الهی و بی توجهی به ناظربودن خداوند را از دیگر عوامل بدحجابی برشمرد و با اشاره به آیه شریفه «فسئلوا اهل الذکر» افزود: باید سؤالات خود را از اهل آن که به تصریح قرآن، اهل البیت(ع) هستند، بپرسید.
این کارشناس مشاور مسائل خانواده با بیان این که ارزش انسان ها به قدر گناهانی است که می توانستند انجام دهند؛ اما از آن خودداری کردند، ابراز داشت: طبق آیه شریفه «لقد خلقنا الانسان فی کبد » رنج انسان ها سبب رشد آن ها می شود.
وی در خصوص روش های نهادینه ساختن حجاب در میان فرزندان تصریح کرد: بهترین راه این است که «کونوا دعاه الناس بغیر السنتکم» باشید، بچه ها را با رفتار خود به سوی اسلام دعوت کنید. در عین حالی که در خارج از خانه حجاب خود را حفظ می کنیم در داخل بهترین و متنوع ترین لباس ها را با حفظ حدود اسلامی استفاده کرده و به فرزند خود این نکته را یاداوری کنید که حجاب یک نوع پوشش نیست بلکه کاملترین نوع پوشش است.
نیلچی زاده ادامه داد: زنان به صورت فطری زیبا بودن را دوست دارند؛ اما در جامعه کنونی زیبا نمودن از زیبا بودن برای زنان مهم تر شده است.
وی در خصوص حد حجاب برای بانوان حوزوی اظهار داشت: طبق آیه حجاب در قرآن کریم، خمار برای زن مسلمان و چادر برای زنان مؤمن است. نیازی نیست در همه جا پوشیه داشته باشید، حجابتان کامل و بیشتر از واجب باشد، پوشیه را برای زمان های خاص بگذارید که نمی توانید روی خود را بگیرید مانند آرایش داشتن چهره یا در آغوش گرفتن فرزند.
وی با تأکید براین که حجاب زن مؤمن باید به گونه ای باشد که مرد نامحرم او را نشناسد، گفت: اگر زنان مومن و یا بانوان طلبه از روسری رنگی استفاده کنند، سایر زنان اصولا حجابی نخواهند داشت.
نیلچی زاده همچنین درخواست مرد از همسر برای آرایش داشتن در بیرون از منزل را ناشی از عدم تأمین عاطفی، اخلاقی و جنسی وی در خانه عنوان و تصریح کرد: در برخورد با افرادی که از روی عناد حجاب را رعایت نمی کنند، باید با محبت و مکارم اخلاق رفتار کرد؛ محاسن الاخلاق این است که خوبی را با خوبی پاسخ دهید؛ اما مکارم الاخلاق یعنی بدی را نیز با خوبی جبران کنید./930/پ202/س
ارسال نظرات