۰۵ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۲:۲۴
کد خبر: ۱۲۹۳۶۱
در یادواره شهدای روحانی مطرح شد؛

رفتار شهدا برای جوانان درس است

خبرگزاری رسا ـ حجت‌الاسلام سروی طلاب جوان حوزه علمیه را به الگو گیری از شهدای روحانیت توصیه کرد و گفت: رفتار شهیدان برای جوانان درس است و با مطالعه و اندیشه در زندگی آنها می‌توانند به بهترین شکل راه شهیدان را ادامه دهند.
يادواره شهداي روحاني


به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام سروی پدر شهید عباس سروی شب گذشته در نخستین یادواره شهدای روحانی استان قم در سالن همایش‌های دفتر تبلیغات اسلامی گفت: همه شهدای انقلاب اسلامی ویژگی‌های منحصر به فردی دارند اما شهدای روحانیت متمایز از دیگر شهیدان هستند.

حجت‌الاسلام سروی با بیان اینکه شهید عباس سروی از سال 56 در حالی کلاس پنجم بود فعالیت‌های انقلابی خود را آغاز کرد، ابراز کرد: در همان دوران کودکی فردی انقلابی بود و به سهم خود در راه ترویج فرهنگ انقلاب اسلامی تلاش می‌کرد.

وی ادامه داد: یکی از ویژگی‌های بارز شهید سروی این بود که نخستین شعارهای انقلابی را با خطی خوش بر روی در و دیوار شهر می‌نوشت و برخی از آن شعارها مانند؛ «الله اکبر خمینی رهبر و خمینی کلمه محبوب قرن» هنوز ماندگار است.

حجت‌الاسلام سروی توجه به تحصیل علم و تهذیب را از دیکر ویژگی های شهید سروی عنوان کرد و ابراز داشت: برخی از هم درسان و شاگردان شهید اذعان می‌کرند که تا آخر شب در کتابخانه مدرسه فیضیه مشغول مطالعه بود و روی کتاب خوابش می‌برد.

وی طلاب جوان حوزه علمیه را به الگو گیری از شهدای روحانیت توصیه کرد و اظهار داشت: رفتار شهیدان برای جوانان درس است و با مطالعه و اندیشه در زندگی آنها می‌توانند به بهترین شکل راه شهیدان را ادامه دهند.

حجت‌الاسلام سروی همچنین افزود: نظم و انظباط خاصی در زندگی شهید سروی حکم‌فرما بود و علاوه بر تحصیل در کارهای خانه نیز به مادر ش کمک می‌کرد.

وی با بیان اینکه شهید سروی حافظه بسیار قوی داشت و اشعار الفیه ابن مالک را حفظ بود، گفت: در درس مرحوم مدرس افغانی شرکت می‌کرد و وقتی استاد به مطلبی می‌رسید که شعر آن در سیوطی بود از شهید می خواست تا آنرا بخواند.

حجت‌الاسلام سروی خاطرنشان کرد: اهتمام ویژه‌ای به حفظ قرآن و احادیث داشت و متن شهید اول در لمعه را نیز حفظ می‌کرد اماموفق به اتمام آن نشد و در سال 65 به مقام رفیع شهادت نائل گشت.

وی طلاب جوان را به استفاده از فصت‌ها برای تحصیل علم و تهذیب توصیه کرد وابراز داشت: شهید سروی در راه تعلیم و تعلم بسیار جدی بود و از فرصت‌ها به خوبی استفاده می کرد حتی کتاب درسی خود را به جبهه می‌برد و در آنجا نیز از علم و دانش غافل نبود.

حجت‌الاسلام سروی در پایان خاطرنشان کرد: شهید سروی ولایت مدار و با بصیرت بود و با روحیه بسیجی خود از همان آغازین روزهای انقلاب اسلامی تا زمان جنگ از ارزش‌های نظام اسلامی دفاع ‌کرد.

بخشی از وصیت نامه شهید عباس سروی؛ «فقط تنها سفارشی که من دارم این است دامان رهبر را رها نکنید و سنگر را خالی نگذارید»./927/ پ202/ن

ارسال نظرات