ترویج فرهنگ نماز معضلات اجتماعی را کاهش میدهد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، حجت الاسلام جواد حاجیزاده، عضو شورای استانی حوزه علمیه آذربایجانشرقی، روز گذشته در جلسه شورای اقامه نماز شهرستان اهر اظهار داشت: بیتوجهی به اقامه نماز اول وقت در ادارات، نهادها، دانشگاهها و مراکز دولتی در نظام اسلامی مفهومی ندارد.
وی با انتقاد از اینکه هنوز در برخی ادارات و مراکز عمومی شاهد کم توجهی به اقامه نماز اول وقت هستیم خاطرنشان کرد: این در حالی است که در برگزاری برخی جلسات و همایش ها نیز به رعایت وقت نماز کم توجهی می شود، باید دانست که هر چه داریم از نماز است.
امام جمعه اهر در عین حال با تأکید بر اینکه نباید به بهانه اقامه نماز در کار مردم مشکل ایجاد کرده و آنها را معطل کنیم افزود: نماز موجب شادابی و نشاط روحی انسان در تقرب به درگاه باری تعالی و تهذیب نفس خواهد بود، باید با فرهنگ سازی مناسب، گام های عملی در تعظیم شعائر اسلامی برداشته شود.
حجت الاسلام حاجی زاده همچنین با تأکید بر توجه به راهکارهای فرهنگی در جهت ترویج فرهنگ نماز در جامعه گفت:کارهای فرهنگی تعطیل شدنی نیست و باید تمام تلاش خود را در راستای اجرای برنامه های متنوع فرهنگی مبتنی بر آموزه های دینی به منظور جذب جوانان و نوجوانان فراهم کنیم.
وی با بیان اینکه ناتوی فرهنگی غرب جوانان به خصوص اقشار متدین جامعه را نشانه رفته است، خاطرنشان کرد: دست اندرکاران امور مساجد بر جذابیت برنامه های فرهنگی، دینی و هنری بیافزایند، چراکه مهم ترین مأمویت و کارکرد امروز مساجد جذب جوانان برای بصیرت بخشی برای آبادانی ایرانی عزتمند و با اقتدار است.
عضو شورای استانی حوزه علمیه آذربایجانشرقی ادامه داد: تبلیغات زهرآگین استکبار جهانی از طریق اینترنت و ماهواره علیه نظام و سست کردن باورهای مذهبی و اعتقادات دینی، رسالت هیأت امنا و دست اندرکاران مساجد را بسیار مهم کرده است، بی تفاوتی نسبت به مواضع دشمن عواقب جبران ناپذیری به دنبال خواهد داشت.
امام جمعه اهر در بخش دیگری از سخنان خود بر تقویت هیأت امنای مساجد و بهره گیری از افراد صاحب فکر و اندیشه و خلاق در اداره امور مساجد تأکید کرد و اظهار داشت: استفاده از سلایق مختلف در راستای ارتقای سطح کمی و کیفی برنامه های مساجد ضروری است.
وی نماز را اصل و اساس حکومت دینی عنوان کرد و افزود: هر چقدر در مسائل معنوی و دینی بیشتر سرمایهگذاری کنیم، قطعا زمینه حضور جوانان و دانشجویان به مساجد، مراکز معنوی و فرهنگی بیشتر خواهد شد، در حقیقت با توسعه فعالیتهای فرهنگی، ترویج مسائل قرآنی و نماز در دانشگاهها شاهد کاهش آسیبهای اجتماعی و ناهنجاریها و سلامت جامعه خواهیم بود.
حجت الاسلام حاجی زاده تصریح کرد: باید در احداث ساختمانهای اداری و آموزشی نمازخانهها و مکانهای فرهنگی برای فعالیت دانشجویان در اولویت قرار گیرد تا دانشجویان و دانشآموزان در مکان مناسب زمینه برای فعالیت فرهنگی، معنوی و اقامه نماز فراهم شود./935/پ202/ب