۲۸ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۳:۰۰
کد خبر: ۱۳۰۹۹۲

افتتاحیه طرح اوقات فراغت کانون های مساجد قم برگزار شد

آیین افتتاحیه طرح اوقات فراغت کانون های مساجد استان قم با عنوان آسمانی های 6 ویژه تابستان 91برگزار شد.
حجت‌الاسلام سعيد روحاني


به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام  سعید روحانی شب گذشته در آیین افتتاحیه طرح اوقات فراغت«آسمانی های 6»که در سالن همایش شهید آوینی قم برگزار شد اظهار داشت: فعالیت کانون های مساجد درسال جاری نسبت به سال های گذشته با پیشرفت های خوبی بخصوص از نظر کمّی رو به رو بوده است.

وی با اشاره به این که  380 کانون در مساجد استان قم فعالیت دارند افزود: 270 مورد از این کانون ها به برادران و 110 مورد آن به خواهران اختصاص دارد که انتظار داریم نسبت به سال گذشته با انرژی بیشتری فعالیت کنند.

حجت الاسلام روحانی بیان داشت: امسال برنامه ریزی های لازم قبل از سال 91 و از اسفند سال گذشته آغاز و برنامه های خوبی برای مساجد پیش بینی شده است.

وی با تاکید بر این که از مسؤولان کانون‌ها انتظار هماهنگی کامل و منسجمی را داریم خاطرنشان کرد: تنها با هماهنگی دقیق و فعالیت در تشکیلاتی منظم است که امور را به نتیجه می رساند.

مسؤول دبیرخانه کانون‌های مساجد استان قم عنوان کرد: فعالیت کانون‌ها به همان شکل برنامه‌ریزی شده است باید شکل بگیرد تا ضعف ها و نقاط قوت آن مشخص شود.

حجت الاسلام  روحانی با اشاره به این که امسال را سال توانمند سازی کادر کانون ها قرار داده ایم ابراز داشت: از مهم‌ترین مولفه‌های موفقیت در کانون‌ها داشتن کادری قوی برای اجرا و پیگری برنامه‌های تعیین شده است.

وی بیان کرد: برخی از کانون های استان تلاش خوبی داشته و در سطح کشور مطرح و الگو هستند که باید با برنامه ریزی و تلاش بیش از پیش تعداد آن ها افزایش پیدا کند.

حجت الاسلام روحانی با تاکید بر این که مسؤولان کانون‌ها اهتمام ویژه‌ای نسبت به برنامه‌ریزی داشته باشند افزود: مسؤولان کانون‌ها سعی کنند با تلاش بیشتر و اجرای منظم برنامه‌ها، جزو کانون‌هایی که در سطح کشوری فعالیت می‌کنند قرار گیرند.

وی در پایان یادآور شد: برنامه‌های کانون مساجد از سوم تیرماه آغاز و در مردادماه همزمان با عید سعید فطر به پایان خواهد رسید./919/پ203/ن

برچسب ها: 1 1 1
ارسال نظرات