مسؤول نهاد نمایندگی رهبر معظم انقلاب در دانشگاه سیستان و بلوچستان:
حجت الاسلام عبادی در نزد اهل سنت خاش محبوبیت داشت
خبرگزاری رسا ـ مسؤول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه سیستان و بلوچستان اظهار داشت: حجت الاسلام شهید علی عبادی در نزد اهل سنت خاش محبوب بود.


به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در زاهدان، حجت الاسلام عبدالرضا پورذهبی مسؤول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه سیستان و بلوچستان در مراسم بزرگداشت حجت الاسلام شهید علی عبادی مسؤول مجتمع مدارس رستگاران خاش که پیش از ظهر دیروز در مجتمع مدارس قدس رستگاران زاهدان برگزار شد، با اشاره به جایگاه علم و عالم در قرآن و احادیث گفت: علم یک عنوان ویژه ای است که بسیار در فرمایشات قرآنی و دستورات اهل بیت (ع) به تحقیق و تعلیم سفارش شده است .
وی افزود: علم و عالم دینی عنوان دارد، آنچه که در شخصیتهایی مثل شهید عبادی است .
مسؤول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه سیستان و بلوچستان بیان داشت: بنده در مدت شش سالی که حجت الاسلام شهید علی عبادی را می شناسم وی فردی فداکار، مؤمن، متدین، فاضل و طلبه عزیزی بود که مدرسه ای را که در خاش شروعش با رکود بود با حضور ایشان رونق گرفت و تعداد دانش آموزان مدرسه افزایش پیدا کرد و بیش از 200 نفر دانش آموز از انفاس این شهید عزیز استفاده می کردند .
حجت الاسلام پورذهبی ادامه داد: عمل ایشان قابل تقدیر است که از منطقه ای خوش آب و هوا به نقطه ای دور در مدرسه ای حضور پیدا می کند و به تعلیم و تربیت دانش آموزان مشغول می شود .
مسؤول سابق مدارس رستگاران سیستان و بلوچستان تأکید داشت: حجت الاسلام شهید علی عبادی در نزد اهل سنت خاش بسیار محبوبیت داشته است و چهل درصد دانش آموزان وی از اهل سنت بوده است .
حجت الاسلام عبدالرضا پورذهبی تصریح کرد: سیاست این مدارس اینست که تفاوتی بین شیعه و سنی در استفاده از امکانات ندارد .
وی همچنین اظهار داشت: از جلوه های مظلومیت شهید عبادی اینست که در حضور همسر و دو فرزندش شهید می شود .
مسؤول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه سیستان و بلوچستان خاطر نشان کرد: نقشه های کسانی که با این کارها می خواستند بوی تفرقه را در منطقه بیفکنند کاری که اصلاً امکان پذیر نیست با هوشیاری علما و مردم شیعه و سنی و حضور گسترده در مراسم تشییع و بزرگداشت این شهید خنثی شد .
این مراسم با حضور نماینده ولی فقیه در استان سیستان و بلوچستان و امام جمعه زاهدان، فرماندار زاهدان و مدیران کل دستگاهها و ادارات دولتی و فرهنگیان زاهدان برگزار شد .
ارسال نظرات