۱۷ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۲:۴۴
کد خبر: ۱۳۴۸۴۹
مدیر رادیو معارف مطرح کرد؛

سبک خبرنگاری اسلامی درعرصه بین المللی تبیین شود

خبرگزاری رسا، مدیررادیو معارف اصول خبری و ژورنالیسم وارداتی را برای جوامع اسلامی مناسب ندانسته و گفت: خبرگزاری های متعهد ما می توانند سبک خبرنگاری اسلامی را به دنیا عرضه کنند.
حجت الاسلام لطفي نياسري زييس راديو معارف حجت الاسلام لطفي نياسر

 

به گزارش خبرنگارخبرگزاری رسا، حجت الاسلام محمدلطفی نیاسر، مدیر رادیومعارف پیش از ظهر امروز با تقدیر از خبرنگاران رسانه‌هایی که با این مجموعه همکاری داشته اند، با اشاره به فضای نامناسب رسانه ها درجهان، اظهارداشت: خبرگزاری‌های متعهد کشور سبک خبرنگاری اسلامی را به دنیا معرفی کنند.

وی با توجه به این‌که اصول خبرنگاری و ژورنالیسم از غرب به سایر نقاط دنیا صادر شده است، گفت: اکثر رسانه های دنیا خبرها را به صورت تحریف شده منتشر می کنند و مخاطبان هم براساس آن قضاوت می کنند؛ به نظر می رسد باز تعریف فرهنگ اطلاع رسانی و خبرنگاری امری ضروری است.

این مدیر فعال عرصه رسانه، خبرنگاری را سخت ترین کار رسانه ای دانست و گفت: مخاطب خبرنگاران بیش تر مردم و افراد ناشناسی هستند که نمی توان موضع گیری آن‌ها را پیش‌بینی کرد.

فضای مسموم رسانه های غربی فرسنگ ها از انسانیت فاصله گرفته اند

مدیر رادیومعارف، در تشریح فضای مسموم رسانه‌ها در عرصه بین المللی، خاطرنشان کرد: خبرنگاری که با پُز بین المللی پول می دهد تا افرادی با هم بجنگند فرسنگ‌ها از مواضع انسانی فاصله گرفته است.

حجت الاسلام لطفی نیاسر، همراه کردن سرعت با صحت درعرصه خبری را یکی از مهم ترین ویژگی های خبرنگار متعهد دانست و گفت: توجه داشته باشید مردم براساس اطلاعاتی که از خبرهای شما به دست می آورند موضع گیری می کنند، اگر یک مطلب دروغ جریان منحرفی به راه بیاندازد، آن منبع خبری نیز درعواقب آن شریک است همچنین اگر خبر ما منجربه مطالبه صحیح و مثبتی از جانب مردم شود، ما نیز از این ثواب بهره‌مند خواهیم شد.

وی با اشاره به اطلاع رسانی مطالبه گرایانه و آرمانگرایانه در فرمایشات اخیر مقام معظم رهبری، اظهارکرد: پیگیری این مطلب از سوی رسانه ها ضرورت دارد؛ رهبرمعظم انقلاب در مباحث مختلفی که مطرح می فرمایند حد و مرزها را مشخص می کنند و دیگر نیاز به تغییر آن‌ها نیست بلکه باید راهکارهای رسیدن به آن هدف تبیین شود.

تعهد اخلاقی و حرفه ای خبرنگاران مرتبط با رادیو معارف در سطح بالایی است

در بخش دیگر این مراسم آشتیانی مسؤول روابط عمومی رادیو معارف با بیان‌ این‌که تعهد اخلاقی، خبری و حرفه ای خبرنگاران مرتبط با رادیو معارف در سطح بالایی است، اظهارداشت: در اوضاع کنونی فضای رسانه ای در دنیا این اتفاق نادری است که خبرنگاران برای اطمینان از صحت و سقم خبر، با منبع خبر ارتباط گرفته و از آن اجازه انتشار بگیرند./928/پ202/ن

ارسال نظرات