۲۰ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۶:۱۴
کد خبر: ۱۳۵۱۵۰
معاون فرهنگی سازمان اوقاف کشور:

احیاء شب قدر باید با بیداری دل و روح انسان همراه باشد

خبرگزاری رسا ـ معاون فرهنگی سازمان امور خیریه با تأکید بر این که بیدار ماندن در شب قدر باید همراه با بیداری دل و روح انسان همراه باشد، گفت: تنها بیداری ظاهری نمی تواند ما را به سعادت و تعالی حقیقی رهنمون سازد.
معاون فرهنگي سازمان اوقاف و امور خيريه کشور


به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در آمل، حجت الاسلام احمد شرفخانی، معاون فرهنگی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور، شب گذشته در مراسم عزاداری شب شهادت امام علی (ع) در آستانه مقدس امام زاده ابراهیم(ع) آمل با بیان این که باید از فرصت های ارزنده شبهای قدر به بهترین نحو ممکن استفاده کنیم، گفت: در لیالی قدر باید از ایزد منان بخواهیم تا مقدرات ما را در زمره بندگان صالح و نیک خود قرار دهد که در غیر اینصورت حقیقت این شب نورانی را درک نکرده ایم.

 

وی با اشاره به این که شب قدر شب رسوایی آدمیان و در واقع صحرای محشر امروز ما است، یادآورشد: در صحرای محشر رسوایی انسان در کنار انسان است، اما در این شبهای پر فضیلت رسوایی ما در کنار حضرت ولی عصر(عج) است که باید از انوار الهی منعکس در این شب در راستای تهذیب نفس و تکامل معنوی خویش بهره گیریم.

 

معاون فرهنگی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور گفت: شب قدر یوم الحسرت امروز ما است و تفاوت آن با یوم الحسرت آخرت در این است که امشب می توانیم به سوی معبود هستی برگردیم ولی در سرای آخرت برگشتی وجود نخواهد داشت.

 

حجت الاسلام شرفخانی با بیان این که بعضی از ما انسان ها تا صبح بیدار می مانیم ولی پس از آن دیگر بیداری در ما وجود ندارد، خاطرنشان کرد: باید در این شب های مقدس با حضرت حق پیمان بندیم که دیگر به سوی گناهان و اعمال ناپسند نرویم و در راستای رضایت باری تعالی گام برداریم.

 

وی با تاکید بر این که احیاء برای بیدار شدن دل است، یادآور شد: درک شب قدر از فردا مشخص می شود که در جامعه رفتیم آیا تغییری در ما حاصل شد که اگر جواب آن منفی باشد به واقع این شب ها را فقط بیدار مانده ایم و بیدار نشدیم.

 

معاون فرهنگی سازمان اوقاف کشور در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به این که برای انسانی که می خواهد خلیفه الله شود دو روش سلوکی و مجذوبی وجود دارد، تصریح کرد: در روش سلوکی انسان باید منزل هایی را طی کند و اعمالی را انجام دهد تا بتواند به خداوند متعال نزدیک شود ولی در روش مجذوبی برای انسان جذبه ای ایجاد خواهد شد که او را از گدایی به شاهی خواهد رساند.

 

حجت الاسلام شرفخانی با اشاره به این که جذبه برقی از سوی حضرت حق است که به سوی ما می تابد و عشق الهی را در دل های ما ایجاد می کند، گفت: جذبه قانون مشخصی ندارد و کشش و انتخاب است که شهدای گرانقدر نمونه والای این مسأله است.

 

وی با بیان این که بهترین موقع جذبه زمان سحر است، گفت: در سحرها حضرت ولی عصر(عج) در اوج روحیه قرار دارد و خداوند منان به خاطر ایشان و اهل سیر و سلوک روزی ارزنده ای را به انسان می دهد.

 

معاون فرهنگی سازمان اوقاف کشور با تاکید بر این که شب قدر ارزشی بالاتر از سحرها دارد، خاطرنشان کرد: در این شب علاوه بر حضور روحی حضرت ولی عصر(عج) ،ملائکه نیز بر زمین نازل می شوند که باید ما انسان ها ظرفیت پذیرش ملائک را دل هایمان ایجاد کنیم و از طریق ارتباط با آنان به سوی قرب الی الله حرکت کنیم.

 

حجت الاسلام شرفخانی با اشاره به این که سوره قدر سوره ولایت است، یادآور شد: بعضی از اهل کلام بر این عقیده هستند که ما می توانیم از طریق سوره قدر وجود حجت خدا را اثبات کنیم.

 

وی با بیان این که سوره قدر دلیل اثبات حضور ولایت در زمین است، گفت: دلیل این امر آن است که تا حجت خدا حضور نداشته باشد ملائکه نمی توانند بر زمین نزول داشته باشند./950/پ203/ب

ارسال نظرات