۲۷ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۵:۵۶
کد خبر: ۱۳۵۸۸۱
همگام با سایر شهرهای کشور؛

کرمانی‎ها پرشورتر از همیشه در روز قدس به صحنه آمدند

خبرگزاری رسا ـ راهپیمایی روز جهانی قدس با حضور پرشور مردم کرمان در سراسر استان پهناور کرمان با فریاد مرگ بر اسرائیل آغاز شد.
راهپيمايي روز جهاني قدس

 

به گزارش خبرگزاری رسا، راهپیمایی روز جهانی قدس همزمان با آخرین روز جمعه ماه مبارک رمضان با حضور پرشور مردم سراسر استان پهناور کرمان آغاز شد.

 مردم روزه‌دار استان کرمان در مراسم راهپیمایی روز جهانی قدس با ندای الله اکبر و با شور شعف به سمت میعاد‌گاه‌های نماز جمعه حرکت کردند.

 مردم روزه‌دار استان کرمان از همان دقایق اولیه آغاز روز جهانی قدس با حضور در مسیرهای از پیش تعیین شده و با سر دادن شعارهای "مرگ بر اسرائیل"، "مرگ بر آمریکا" و "مرگ بر صهیونیسم" به حمایت از مردم مظلوم فلسطین پرداختند.

 همچنین شهروندان کرمانی با شعارهایی حمایت خود را از مردم سوریه اعلام و کشتار شهروندان سوری را توسط عوامل تروریستی آمریکا، رژیم صهیونیستی و ارتجاع عرب اعلام کردند.

 حضور جوانان و نوجوانان در مراسم راهپیمایی امروز با پرچم‌های حزب‌الله لبنان، فلسطین و جمهوری اسلامی ایران بسیار چشمگیر است، مردم شهیدپرور کرمان همچنین پلاکاردهایی که روی آن منقش به تصویر مسجدالاقصی است را با خود حمل می‌کنند.

 شهروندان کرمانی در مسیر خیابان طالقانی، میدان بسیج، بلوار شهید عباس‌پور به سمت مصلای بزرگ امام علی (ع) این شهر حرکت کردند تا نماز دشمن‌شکن جمعه را اقامه کنند.

 گفتنی است، از سراسر استان پهناور کرمان، مردم روزه‌دار و متدین دیار کریمان با حضور گسترده خود در راهپیمایی روز قدس فریاد حق‌طلبانه خود را بلند کردند و حمایت خود را از مظلومان عالم به ویژه ستم‌دیدگان فلسطینی بیان داشتند./901/د103/ب

برچسب ها: . . .
ارسال نظرات