تاکید آیتالله نوری همدانی بر ضرورت تلاش جدی مسؤولان برای حل مشکلات مردم
به گزارش خبرگزاری رسا، حضرت آیت الله حسین نوری همدانی در دیدار فرمانده انتظامی استان قم با اشاره به تحولات اخیر در کشورهای عربی گفت: مردمی که در برابر حکومت خود مانند بردگان محکوم بوده و قدرت و اختیاری نداشتند و خود کم بینی نیز در میان آنها وجود داشت، به لطف خداوند متعال با تضعیف استکبار و استبداد، ساختاری به وجود آمد که هم از لحاظ فرهنگی و هم از لحاظ سیاسی، اجتماعی و اقتصادی یک ساختار اسلامی است.
این مرجع تقلید با اشاره به اینکه وظیفه مسلمانان در این ساختار جدید درون سازی است بیان کرد: در اسلام درون سازی، درک فرهنگی، قلب، نیت، اخلاق و ایمان شخص بسیار مهم است و باید ایمان، سواد، فرهنگ، عمل، تقوا و احساس وظیفه سرلوحه درون سازی افراد قرار گیرد.
وی تصریح کرد: منادیان دین و شرف همیشه به قلب و نهاد باطنی توجه داشتند، پس باید هر فردی که میخواهد در این ساختار خدمت کند از درون خودش را بسازد که در این زمینه نیت، اخلاص و عقیده تاثیرگذار و نقش آفرین است.
حضرت آیتالله نوری همدانی در ادامه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را همانند یک پیکر دانست و اظهار کرد: بعضی از دستگاهها مثل وزارت اطلاعات چشم این نظام اسلامی است، نیروهای نظامی و انتظامی دستهای نظام و تلویزیون و رادیو زبان نظام هستند و تا زمانی که اعضای این پیکر هماهنگ باشند، این پیکر سالم خواهد بود.
وی ادامه داد: اگر یک عضو ناسالم باشد بدن معیوب خواهد بود، به ویژه بعد از بیداری اسلامی که به وجود آمده همه ناظر هستند چراکه این نظام از لحاظ ساختار فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و اجتماعی مردم جهان را به طرف خود جذب میکند و در حقیقت اصل این خروش و فریاد از ایران برخاسته است.
این مرجع تقلید در ادامه سخنان خود اضافه کرد: شهر قم به عنوان ام القرای نظام است، چرا که نظام از اینجا سرچشمه میگیرد و کسانی که در قم سمتی دارند وظیفه آنها با کسانی که در شهرهای دیگر هستند فرق میکند.
حضرت آیت الله نوری همدانی با اشاره به سخنی از امام صادق(ع) افزود: نظام صحیح، آن نظامی است که امنیت فکری، مالی و حیثیتی را برقرار کند.
وی ادامه داد: باید خدا را شکر کنید که خداوند به شما توفیق داده که در ایجاد امنیت گام بردارید و این توفیق رفیعی است که به هرکس نمیدهند، از این نظر خدمت،حرکت و نیت شما خدمت بسیار بزرگی در مسیر انقلاب و نظام است.
این مرجع تقلید در ادامه به روایتی از امام سجاد (ع) اشاره کرد و گفت: امام سجاد(ع) میفرماید هرکسی 50 حق به گردن دارد و هر چه انسان مسئولیتش بالاتر باشد، حق سنگینتری برگردنش است.
وی فراوانی نعمت را مورد توجه قرار داد و گفت: نباید مردم از لحاظ معیشت در فشار باشند، باید سعی شود از لحاظ اقتصادی هرکسی از یک زندگی خوب برخوردار شده و گرانی، فقر و بیکاری در جامعه اسلامی نباید وجود داشته باشد./924/د102/ج