استحکام صفوف مؤمنان در مساجد به ایجاد اخوت ایمانی منجر می شود
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجتالاسلام حبیبالله رمضانی، مسؤول امور مساجد اداره کل تبلیغات اسلامی مازندران، امروز در جمع خبرنگاران مهمترین کارکرد مسجد در گسترش روحیه خودباوری را کمک به تقویت ایمان دانست و گفت: با توجه به جایگاه مسجد در زندگی فردی و اجتماعی مؤمنان این نکته روشن میشود که در سختترین شرایط و بحرانیترین حالات، انسان مؤمن به مسجد پناهنده میشود و در این میعادگاه عاشقان، با معبود خود خلوت میکند.
مسؤول امور مساجد اداره کل تبلیغات اسلامی مازندران با مهم ارزیابی کردن نقش مساجد در ایجاد اجتماعات مؤمنان تصریح کرد: نقش مساجد در گسترش فرهنگ و روحیه خودباوری را نمی توان انکار کرد.
وی با اشاره به این که مسجد مهم ترین جایگاه در اسلام است که بر پایه عبودیت و پرستش حضرت حق صفوف مؤمنان را به وجود میآورد، ادامه داد: پیوستن مؤمنان به هم در یک فضا، یک زمان و با یک هدف امری بسیار مقدس و دارای آثار فراوان تربیتی است.
مسؤول امور مساجد اداره کل تبلیغات اسلامی مازندران ادامه داد: استحکام صفوف مؤمنان در مساجد به استحکام قلوب و همگرایی دلها و ایجاد اخوت ایمانی منجر خواهد شد و نیرویی عظیم در روح مؤمنان ایجاد میکند که انسان مؤمن در مقابل ضعفها، سختیها و دشمنیها هیچ بیمی به خود راه نمیدهد.
حجت الاسلام رمضانی با بیان این که مساجد در تاریخ پر افتخار اسلام پایگاه مهمی برای دفاع از ارزشهای دینی و اسلام بوده است، ادامه داد: پیامبر اسلام(ص) توجه ویژه ای به مسجد داشتند و ایشان رسیدگی به امور مسلمانان را در مساجد انجام می دادند.
وی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران را احیاگر نقش مساجد دانست و خاطرنشان کرد: متأسفانه قبل از پیروزی انقلاب توجه زیادی به مسجد و فعالیت های فرهنگی در آن نمی شد.
مسؤول امور مساجد اداره کل تبلیغات اسلامی مازندران، گسترش فعالیت های دینی و فرهنگی در سطح مساجد را زمینه ساز جذب نسل جوان جامعه به سوی این پایگاههای مهم اسلامی دانست و خاطرنشان کرد: متولیان اداره امور مساجد باید تلاش کنند تا حضور نوجوانان و جوانان در مساجد تقویت شود.
حجت الاسلام رمضانی با بیان این که مساجد همواره در خدمت فرهنگ دینی مردم بوده و هستند، تصریح کرد: برنامهریزان فرهنگی و دینی جامعه با اجرای طرحهای مقطعی و بلند مدت در مساجد نسبت به تثبیت اعتقادات مذهبی و مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن و حفظ نسل جوان از معضلات اخلاقی و اجتماعی اقدام کنند.
وی از شناسایی بیش از چهار هزار و 100 مسجد در مناطق مختلف مازندران خبر داد و بیان داشت: ارائه محصولات فرهنگی، ایجاد کتابخانههای حوزه دین، ایجاد شبکهها اینترنتی دینی در مساجد و برگزاری دورههای متنوع دیگر با بهرهگیری از نیروهای متعهد و کارشناس دینی در تقویت فرهنگ دینی و فرهنگ عمومی مؤثر است.
مسؤول امور مساجد اداره کل تبلیغات اسلامی مازندران با اشاره به وجود فرقههای انحرافی در نقاط مختلف جهان به ویژه در ممالک اسلامی و کشور ما که با هدایت و حمایت استکبار جهانی فعالیت میکنند، افزود: در عصر کنونی چه بخواهیم و چه نخواهیم به اطلاع رسانی صحیح مبانی اسلامی برای آگاهی بخشی به قشر جوان و نسلهای آینده نیازمند هستیم.
حجت الاسلام رمضانی ادامه داد: دشمنان اسلام روزانه به آراستگی و با کمک گرفتن از فضای مجازی بر تنوعات خود میافزایند و با شیوههای مختلف خود را به جوانان جامعه اسلامی معرفی می کنند./950/پ203/ب