پیام اصلی اجلاس عدمتعهد مقابله با استکبار است

حشمت الله عزیزی، فرماندار کنگاور در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا با اشاره به برگزاری اجلاس عدم تعهد در ایران اظهار داشت: پیام اصلی برگزاری اجلاس نم مبارزه با استکبار جهانی و مقابله با سیطره مستکبران بر کشورهای مستضعف است.
وی افزود: جنبش عدم تعهد در طول سال هایی که فعالیت داشته، نقش مثبتی در ابعاد مختلف ایفا کرده است و با همین هدف و برنامه ریزی شانزدهمین اجلاس سران عدم تعهد در تهران پایتخت ایران برگزار شد.
عزیزی برگزاری اجلاس عدم تعهد در تهران را از ابعاد مختلف دارای اهمیت دانست و تأکید کرد: در شرایطی که بیش از 120 کشور دنیا در ایران اسلامی گردهم می آیند، قطعاٌ به دنبال آن روابط بسیاری هم چون اقتصادی، سیاسی و فرهنگی را می تواند برای کشور ما به ارمغان آورد.
فرماندار کنگاور در ادامه از توطئه های دشمنان در اجلاس سران عدم تعهد خبر داد و ابراز داشت: بعد از تعیین ایران به عنوان میزبان شانزدهمین اجلاس سران عدم تعهد دنیا، مستکبران همیشه در صحنه توطئه همه تلاش خود را برای شرکت نکردن کشورها در این اجلاس کردند اما خوشبختانه ناکام ماندند و این دوره اجلاس عدم تعهد پرشکوه ترین دوره بوده است.
وی افزود: سران کشورها با حضور در ایران اسلامی وضع مردم را از بعد های مختلف هم چون مختلف امنیت داشتن، وضع خوب اقتصادی مردم بعد از تحریم های دشمنان وعرصه های پیشرفت کشور را در زمان تحریم خواهند دید که این ها پیامی برای تمام دنیاست که روابط شان را با ایران تقویت کنند.
عزیزی ادامه داد: مسؤولان کشور مطابق با خط رهبری در جامعه حرکت می کنند و در این حرکت، سیاست های کلی نظام را در نظر دارند، از سوی دیگر مردم نیز در مقابله با توطئه های دشمنان، همگام با رهبری و مسؤولان حرکت خواهند کرد که شرکت در راهپیمایی باشکوه روز قدس و نماز عید فطر مصدق آن بوده است.
وی نقش ایران در بیداری اسلامی منطقه را مهم ارزیابی کرد و افزود: بیداری اسلامی از دوران پیروزی انقلاب ایران شروع شد و اوج قدرت این نهضت برگرفته از مفاهیم دینی تا به امروز ادامه داشته است و به جرأت می توان گفت این بیداری ها نشأت گرفته از انقلاب اسلامی ایران است که مردم منطقه از الگوهای اسلامی، ولایی و خدمتگذاری به مردم پیروی می کند.
فرماندار کنگاور به راهکارهای صدور انقلاب اسلامی ایران اشاره و تصریح کرد: شهدای ایران اسلامی در دوران دفاع مقدس و بعد از آن به وظیفه خود جامه عمل پوشاندند اکنون زمان ادامه راه آن هاست که با سخن گفتن صورت نمی گیرد بلکه عمل در این زمان می تواند پاسخ گوی راه شهدا باشد.
وی در پایان خاطر نشان کرد: فرمایش های رهبری در جمع اعضای هیئت دولت شفاف و واضح بود و ایشان بر دستورالعمل هایی هم چون اقتصاد مقاومتی، خدمت رسانی به مردم و گفتن نقاط ضعف و قوت به مردم، و وارد کردن مردم در عرصه های مختلف تولید تأکید داشتند و فرمودند مردم محرم اسرار ما هستند اما در حقیقت این فرمایش های رهبری راه و روشی برای الگو برداری مسؤولان است./957/ت302/س