۰۸ شهريور ۱۳۹۱ - ۱۰:۴۴
کد خبر: ۱۳۶۸۰۱
حجت‌الاسلام نظری منفرد:

حب اهل بیت ویژگی بارز آیت‌الله تبریزی قائم مقامی بود

خبرگزاری رسا ـ استاد حوزه علمیه قم با بیان این‌که حب اهل بیت(ع) و ولایت همان چیزی است که خداوند در قرآن از ما خواسته است، گفت: مرحوم آیت‌الله قائم مقامی این ویژگی را به حد کمال دارا بود.
مراسم ختم آيت الله سيد حسين تبريزي در مسجد اعظم قم
 
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام علی نظری منفرد استاد حوزه علمیه قم در مراسم بزرگداشت مرحوم آیت‌الله تبریزی قائم مقامی که شب گذشته با حضور مراجع، علما و اقشار مخلف مردم در مسجد اعظم قم برگزار شد، باشاره به آیات و روایت مرگ را حقیقتی دانست که در انتظار تمامی بندگان است.
حجت‌الاسلام نظری منفرد با بیان این‌که اگر کسی گمان کند که در دنیا جاودان خواهد ماند خیالی باطل است، ابراز کرد: مرگ حق است و در قرآن نیز آمده که مفری از مرگ برای انسان‌ها نیست.
این استاد حوزه علمیه قم با اشاره به این‌که انسان‌ها گاهی به خاطر مشغله‌های دنیایی مرگ را فراموش می کنند، اظهار داشت: در روایات سفارش شده که انسان فراوان به قبرستان برود و مردگان را از نزدیک ببیند تا دچار غفلت نشود.
وی با بیان این‌که مرگ به انسان بسیار نزدیک است و همه باید برای آخرت خود توشه برداری کنند، گفت: امام کاظم(ع) در حدیثی می‌فرمایند؛ دنیایی که پایان آن قبر است، برای این‌که انسان بتواند از آن جدا شود نباید از روز نخست به آن دل ببند.
 حجت‌الاسلام نظری منفرد در ادامه به تبیین ابعاد مختلف شخصیتی مرحوم آیت‌الله تبریزی قائم مقامی پرداخت و ابرا زداشت: مرحوم آیت‌الله تبریزی قائم مقامی به صله رحم و کمک به نیازمندان بسیار اهتمام می‌ورزید و گاهی پول قرض می کرد و به مستمندان می داد تا جایی که مورد اعتراض نزدیکان خود قرار می‌گرفت.
حجت‌الاسلام نظری منفرد علاقه شدید مرحوم آیت‌الله تبریزی قائم مقامی به اهل بیت(ع) را از ویژگی‌های بارز وی برشمرد و ابراز داشت: مرحوم قائم مقامی در قبرستان بقیع آنچنان اشک می‌ریخت که گویی گمشده‌ای دارد.
وی افزود: مرحوم آیت‌الله قائم مقامی به حضرت زهرا(س) ارادت ویژه‌ای داشت و نمی‌توانست ببیند کسی به ساحت ایشان کم توجهی داشته باشد.
حجت‌الاسلام نظری منفرد در پایان خاطرنشان کرد: حب اهل بیت(ع) و ولایت همان چیزی است که خداوند در قرآن از ما خواسته است و مرحوم آیت‌الله قائم مقامی این ویژگی را به حد کمال دارا بود./927/ پ202/ن
ارسال نظرات