بی احترامی به پیامبر اسلام، توهین به همه ادیان توحیدی است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، حجتالاسلام خدیوی، مسؤول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تبریز، امروز در مراسم تودیع و معارفه رییس این دانشگاه با محکوم کردن توهین به ساحت مقدس پیامبراکرم(ص) اظهار داشت: توهین به پیامبر گرامی اسلام، توهین به همه انبیای الهی و ادیان توحیدی است.
حجتالاسلام خدیوی با بیان اینکه خُلُقِ عظیم در پیامبر مهر و رحمت تجلی یافته است، افزود: با عنایت حقتعالی ندای عدالت پیامبراکرم(ص) حتی به گوش کسانی که شناختی از پیامبر عظیمالقدر(ص) ندارند، خواهد رسید و این حرکت پَست باعث توجه بیشتر افکارعمومی در غرب نسبت به آموزههای اسلامی خواهد شد.
وی در ادامه ضمن تقدیر از زحمات و تلاشهای دکتر علوی، رییس سابق این دانشگاه، دکتر آژیده ریاست جدید این مرکز آموزش عالی را از فرهیختگان استان دانست و ابراز داشت: بر همه وظیفه است با تمام وجود در سنگر علم و دانش، از هیچ نوع کمک، مشاوره و حمایت از مسؤولان دانشگاه دریغ نکنیم.
عضو هیئتعلمی دانشگاه صنعتی سهند تبریز با تشریح نامه 53 نهجالبلاغه، بهترین نقش برای مسؤولان را کسب عمل صالح دانست و با نهی مشورت با بخیلان، ترسوها و حریصان، ارجحیّت دادن مصلحت عموم بر منافع طیف خاص را طبق این نامه از خصوصیات مسؤولان در نظام و حاکمیت اسلامی دانست.
وی پیگیری مطالبات رهبری از دانشگاه را مورد تاکید قرار داد و خاطرنشان کرد: دانشگاه باید در پیگیری مطالبات رهبری تلاش کرده و برنامهریزیهای دقیقی داشته باشد، در حقیقت خروجی دانشگاهها باید فارغالتحصیلان انقلابیِ فعال، متعهد و امیدوار به آینده باشد.
همچنین سیدمحمدتقی علوی، رییس سابق دانشگاه تبریز با ارائه گزارشی از فعالیت های این مرکز، اساتید، کارکنان و دانشجویان را سه رکن اساسی دانشگاه دانست و اظهار داشت: اعتماد قلبی و عملی به اعتدال و پرهیز از افراط و تفریط و الهام از آموزه های دینی و فرامین مقام معظم رهبری و توسعه شعار مهرورزی و عدالت گستری از جمله اقدمات بنده در طول خدمت در این دانشگاه بوده است.
رییس جدید دانشگاه تبریز نیز در این آیین با تاکید بر ضرورت توسعه توامان فعالیتهای علمی و فرهنگی و جایگاه دانشگاه گفت: باید برای ارتقای کیفی و محتوایی فعالیتها در دانشگاه ها کار شود، این بحث بر اساس بخشنامه و دستورالعمل محقق نمی شود و در کنار آن همدلی، هماهنگی و هم افزایی همه دانشگاهیان از یکسو و مشارکت پذیری از سوی مدیریت از طرف دیگر لازم است.
آژیده توسعه فرهنگی در دانشگاه ها را یک ضرورت جدی خواند و گفت: در کنار توسعه علم و فن آوری باید به گسترش مسائل فرهنگی نیز توجه کنیم، چرا که اکنون جهان تشنه اخلاق و معنویات بوده و این در دانشگاه های ما باید الگویی برای جهان باشد و ما باید با مدنظر قراردادن این موضوع در کنار آموزش و پژوهش حیات طبیه اسلامی و تمدن اسلامی را تحقق بخشیم.
وی اهانت تاسف بار اخیر به پیامبر اکرم(ص) را نشانه ای از انحطاط اخلاقی و سقوط معنویات در غرب دانست و گفت: این موضوع نشانه بارزی از بداخلاقی هایی است که در جامعه بشری امروز جاری و ساری بوده که تمامی موحدین دنیا باید برای آن خون گریه کنند.
گفتنی است، در پایان این مراسم که در تالار وحدت دانشگاه تبریز برگزار شد، از زحمات دکتر سیدمحمدتقی علوی قدردانی و دکتر پرویز آژیده طی حکمی از سوی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برای کرسی « ریاست دانشگاه تبریز » معارفه شد./935/د101/ب