۰۶ مهر ۱۳۹۱ - ۱۸:۳۱
کد خبر: ۱۴۰۴۳۰
در حرم مطهر رضوی؛

مراسم بزرگداشت شهید هاشمی‌نژاد برگزار شد

خبرگزاری رسا ـ امام جمعه موقت تهران گفت: شهید هاشمی‌نژاد فردی خبره و صاحب نظر بود و ویژگی‌هایی چون تقوا، مجاهدت، پرچم داشتن در جبهه امام عصر(عج)، مرزبان تشیع بودن و ولایت‌مداری او را از دیگران متمایز می‌کرد.
شهيد هاشمي نژاد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، مراسم بزرگداشت شهید هاشمی‌نژاد، امروز با حضور آیت‌الله طبسی، نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی، آیت‌الله علم‌الهدی، امام جمعه مشهد و حجت‌الاسلام والمسلمین صدیقی، امام جمعه موقت تهران در مسجد گوهرشاد حرم مطهر رضوی برگزار شد.
 
حجت‌الاسلام والمسلمین کاظم صدیقی در این مراسم، گفت: شهید هاشمی‌نژاد فردی خبره و صاحب نظر بود و  ویژگی‌هایی چون تقوا، مجاهدت، پرچم داشتن در جبهه امام عصر(عج)، مرزبان تشیع بودن و ولایت‌مداری او را متمایز می‌کرد. او تئوریسین ولایت بود و ولایت مداری او به حدی بود که حاضر بود جانش را نثار تداوم ولایت و رهبری امام خمینی(ره) کند.
 
وی شهید هاشمی‌نژاد را انسانی پاک، جوانمرد، معتقد و با فکر توصیف کرد و گفت: شهید هاشمی‌نژاد یکی از ارکان روحانیت در مشهد و استان خراسان بوده است که با شجاعت‌ها و تیزهوشی خود، قدم‌های بزرگی برداشته است زیرا ولایت‌مداری انسان را به اوج می‌رساند و اگر شخصی ولایت‌مدار نباشد، نماز شب و عبادت‌ها و کارهای ارزشی او به ضد ارزش تبدیل می‌شوند.
 
وی تصریح کرد: شهید هاشمی نژاد می‌گفتند «به همراه آقای خامنه‌ای برای دیدار یکی از علما به شمال سفر کردیم. در این دیدار آن عالم به محض دیدن آقای خامنه‌ای از جای خود بلند شده و به استقبال ایشان رفتند. در این ملاقات ایشان خطاب به آقای خامنه‌ای گفتند شما در آینده رهبری این حکومت اسلامی را به عهده خواهید گرفت». 
خطیب جمعه موقت تهران، ادامه داد: بنابراین شهید هاشمی‌نژاد این مسأله را می‌دانست و زمانی که پس از شهادت شهید رجایی، برای ریاست جمهوری به او پیشنهاد کاندیدا شدن دادند، او نپذیرفت و اصرار کرد که مقام معظم رهبری کاندیدا شوند.
 
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: بشر با آمدنش به این عالم دچار حجاب شده است، حضرت آدم(ع) تا زمانی که در بهشت بود، دغدغه گرسنگی، تشنگی و برهنگی نداشت، اما در اثر حرص و وسوسه شیطان، مرتکب «ترک اولی» شد و در راستای آن به زمین فرستاده شد.
 
وی با تأکید بر این‌که زمین جایگاه حسرت است و انسان نمی‌تواند گذشته و باطل‌ها را ببیند، گفت: عنوان عبودیت، بالاترین و زیباترین عنوانی است که خداوند به بشر می‌دهد، پیامبر اکرم(ص) تا آخر عمر به عبودیت و بندگی خود افتخار می‌کردند زیرا نعمتی از این بالاتر نیست که خداوند انسان را به بندگی بپذیرد.
حجت‌الاسلام والمسلمین صدیقی، عبودیت را دارای مراتبی دانست و گفت: گاهی اوقات انسان روزی خداوند را دریافت می‌کند و با توجه به معرفتی که نسبت به روزی الهی دارد، بر خود لازم می‌بیند خداوند را عبادت کند که این فرد «عبدالرزّاق» نام دارد، برخی نیز مهر و محبت خداوند را در حق خود احساس کرده و خدا را عبادت میکنند که این افراد نیز «عبدالرحمن» و «عبدالرحیم» نام دارند، اما عده‌ای نیز خودشان را عین وابستگی به خداوند می‌دانند و او را عبادت می‌کنند که این عبادت از همه بالاتر است و شخص «عبد مطلق» نام می‌گیرد.
 
وی افزود: بنابراین انسان‌های عارف در قنوت نماز خود از خداوند رحمت بی‌واسطه و آغاز نیکو می‌خواهند، همچنین انسان زمانی به سعادت می‌رسد که زیر پرچمی باشد که بالاتر از آن تنها خداوند باشد، مانند حکومت امیرالمومنین(ع) که متأسفانه مردم نتوانستند نور خداوند را تحمل کنند و به افراد ناشایست روی آوردند.
 
وی در پایان خصوص اهمیت تقوا گفت: عالمان دینی که علوم زیادی در سینه‌های خود دارند، افراد بزرگی هستند، اما در هنگام مرگ، تقوای الهی است که اهمیت فراوانی دارد.
 
گفتنی است، در ادامه این مراسم که با حضور گسترده زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی برگزار شده بود به بیان خاطراتی از شهید هاشمی‌نژاد پرداخته شد./932/پ202/س
ارسال نظرات