۱۵ آبان ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۳
کد خبر: ۷۹۶۳۸۹
رئیس دانشکده دین و رسانه:

جهان امروز تشنه فقه خبر است/ جمهوری اسلامی می‌تواند الگوی عدالت خبری در جهان شود

جهان امروز تشنه فقه خبر است/ جمهوری اسلامی می‌تواند الگوی عدالت خبری در جهان شود
اکبری عمل به «فقه خبر» را زمینه بسیار عادلانه و مناسبی برای استفاده و تولید خبر دانست و افزود: رعایت اصول فقه خبر، محیطی سالم، اخلاقی و معنوی برای خبرنگاری ایجاد می‌کند و می‌تواند مانع بسیاری از آسیب‌های اجتماعی و فرهنگی ناشی از انتشار نادرست اخبار شود.

کمال اکبری، رئیس دانشکده دین و رسانه، در گفت‌وگو با خبرنگار سرویس فرهنگی و اجتماعی خبرگزاری رسا، با تأکید بر ضرورت توجه جامع به مسئله «فقه خبر» در نظام رسانه‌ای کشور گفت: فقه خبر هم در سطح خرد و هم در سطح کلان، مسئله‌ای حیاتی است که باید مورد اهتمام تمام ذی‌نفعان حوزه خبر قرار گیرد؛ چه مخاطبان و مصرف‌کنندگان خبر و چه تولیدکنندگان و نهادهای رسانه‌ای.

وی افزود: اهالی رسانه نخستین کسانی هستند که باید با مبانی فقه خبر آشنا باشند و در عمل به آن پایبند بمانند؛ چراکه در فرآیند تولید و انتشار خبر، احتمال آسیب به افراد و نهادها وجود دارد و در صورت بی‌توجهی، خبرنگار یا رسانه در پیشگاه الهی مسئول خواهد بود.

اکبری تصریح کرد: رعایت اصول فقه خبر، محیطی سالم، اخلاقی و معنوی برای خبرنگاری ایجاد می‌کند و می‌تواند مانع بسیاری از آسیب‌های اجتماعی و فرهنگی ناشی از انتشار نادرست اخبار شود.

رئیس دانشکده دین و رسانه در پایان تأکید کرد: جهان امروز تشنه فقه خبر است و اگر این رویکرد در جمهوری اسلامی ایران به‌درستی تبیین و اجرا شود، می‌تواند به الگویی بزرگ برای جهان اسلام و سپس برای کل جهان تبدیل شود؛ فقه خبر می تواند زمینه‌ای بسیار عادلانه و مناسبی برای استفاده و تولید خبر در کل جهان باشد.

ارسال نظرات