۰۸ مهر ۱۳۹۱ - ۱۶:۴۹
کد خبر: ۱۴۰۵۷۱

پایگاه اینترنتی خادمین در فضای مجازی راه‌اندازی شد

خبرگزاری رسا ـ پایگاه اینترنتی خادمین، خادم‌الشهدای کربلای ایران در فضای مجازی راه اندازی شد.
خادمين

 به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، پایگاه اینترنتی خادمین«خادم‌الشهدای ایران» در بخش‌های مختلف اخبار، خاطرات، یادمان ها، نگارخانه، آخرین اخبار، اعلامیه‌ها و دل‌نوشته‌های شهدا در فضای مجازی راه‌اندازی شده است.

بر اساس این گزارش، در بخش دل‌نوشته ها به موضوعاتی همچون تقاضای شهید باکری از امام رضا(ع)، دل‌نوشته شهید وحید رحیمی حسینی، دل‌نوشته شهدا برای امام زمان(عج)، دل‌نوشته شهید ابراهیم حاج‌امینی و فراز‌هایی از توبه‌نامه شهید 13 ساله علیرضا محمودی می‌توان اشاره کرد.

تقاضای شهید باکری از امام رضا

در مطلبی از بخش دل‌نوشته‌ها با عنوان«تقاضای شهید باکری از امام رضا(ع)» می خوانیم: «در مرحله آماده سازی مقدمات عملیات بدر، اگرچه روزها به کندی می گذشت اما مهدی با جدیت، همه نیروها را برای نبردی مردانه و عارفانه تهییج و ترغیب کرد و چونان مرشدی کامل و عارفی واصل، آنچه را که مجاهدان راه خدا و دلباختگان شهادت باید بدانند و در مرحله نبرد بکار بندند، با نیروهایش درمیان گذاشت.

 مهدی باکری بعد از شهادت برادرش حمید و 15 روز قبل از عملیات بدر به مشهد مقدس مشرف شد و با تضرع از امام رضا(ع) خواسته بود که خداوند توفیق شهادت را نصیبش کند سپس خدمت امام خمینی(ره) و حضرت آیت الله خامنه‌ای رسید و با گریه و اصرار و التماس درخواست کرد که برای شهادتش دعا کنند.

 این فرمانده دلاور در عملیات «بدر» در 25 بهمن سال 1363 به خاطر شرایط حساس عملیات، طبق‌ معمول به خطرناکترین صحنه های کارزار وارد شد و در حالی که رزمندگان لشکر را در شرق دجله از نزدیک هدایت می‌کرد، تلاش کرد تا مواضع تصرف شده را در مقابل پاتک های دشمن تثبیت کند که در نبردی دلیرانه، براثر اصابت تیر مستقیم مزدوران عراقی، ندای حق را لبیک گفت و به لقای معشوق نایل شد.

پیام شهید خرازی، به ژنرال عراقی، این شهید نماز نمی‌خواند و سی‌وشش ساعت گرسنگی از موضوعاتی هستند که در بخش خاطرات در بخش خاطرات این پایگاه اینترنتی آمده است.

سی و شش ساعت گرسنگی

در بخش خاطرات این پایگاه می خوانیم: «در عملیات میمک (عاشورا) [25/7/63- ارتفاعات منطقه مرزى میمک] شرکت داشتم. شب قبل از عملیات در میدان صبحگاه جمع شدیم، صورت به روى خاک، وداع کردیم و راه افتادیم به سمت دشمن ، در همان ساعات اولیه عراقیها را از روى آن قله هاى نوک تیز سر به فلک کشیده عقب راندیم. در اوج عملیات و درگیرى بودیم. برای مدت 36 ساعت غذا نرسید ولى کسى صدایش درنیامد.

در سنگرى موضع گرفتیم که قبل از ما زنبورى آنجا اتراق کرده بود. خلق ما را تنگ کرد. با کمک دوستم و با چفیه او را بیرون راندیم. پیش خودمان مى گفتیم این هم یک نوع دشمن است. هنوز به سنگر برنگشته بودیم که خمپاره اى آمد و سنگر رفت روى هوا. معلوم شد او دوست و مأمور دوست بوده نه دشمن.

علاقمندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر و نام نویسی برای خدمت به شهدا و زائران شهدا در مناطق جنوب کشور در ایام اسفند ماه و فروردین ماه به پایگاه اینترنتی خادمین به نشانی  khadem.koolebar.ir  مراجعه کنند. /907/ت303/ن

ارسال نظرات