۱۹ مهر ۱۳۹۱ - ۱۸:۰۰
کد خبر: ۱۴۲۰۷۹
عصر امروز در دفاع از ساحت پیامبر اکرم؛

راهپیمایی اعتراض آمیز مردم جنوب تهران برگزار شد

خبرگزاری رسا ـ مردم و مسؤولان جنوب شهر تهران در دفاع از ساحت مقدس پیامبر اکرم(ص) در میدان مالک اشتر راهپیمایی کردند.
راهپیمایی اعتراض آمیز مردم جنوب تهران برگزار شد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، راهپیمایی با شکوه مردم جنوب تهران در اعتراض به هتک حرمت به ساحت مقدس پیامبر اعظم(ص)، عصر امروز چهارشنبه نوزدهم مهرماه در میدان مالک اشتر برگزار شد.

شرکت کنندگان در این راهپیمایی با سر دادن شعارهای «صل علی محمد لبیک یا محمد»، «این است شعار عالم، خدا قرآن محمد»، «لبیک یا محمد»، «اسلام پیروز است استکبار نابود است»، «کارگردان صهیونیست اعدام باید گردد»، «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسراییل»، نفرت و انزجار خود را از اقدام موهن آمریکا و صهیونیسم اعلام کردند.

راهپیمایان با در دست داشتن پرچم های «محمد رسول الله»، «یا حسین» و پلاکاردهای «امت فدای احمد لبیک یا محمد»، «محمد رسول الله»، «لا اله الا الله»، «بابی انت و امی یا رسول الله» و «پیامبر در دل و جان تک تک مسلمانان است»، اهانت به ساحت مقدس رسول اکرم(ص) را محکوم کردند و ارادت و مودت خود به پیامبر(ص) را ابراز داشتند.

شایان ذکر است جوانان شرکت کننده در این راهپیمایی، پرچم رژیم صهیونیستی را در میدان مالک اشتر به آتش کشیدند.

لازم به ذکر است، در این راهپیمایی اهالی رضویه، مشیریه، مسگر آباد، افسریه و نبرد شرکت داشتند؛ این مراسم ساعت 16:30 به پایان رسید./956/پ202/ب 

ارسال نظرات