۲۵ مهر ۱۳۹۱ - ۱۲:۲۲
کد خبر: ۱۴۲۸۸۶
آیت الله نوری همدانی:

آیت‌الله انواری عمر با برکت خود را در مسیر تبلیغ معارف دینی صرف کرد

خبرگزاری رسا ـ حضرت آیت الله نوری همدانی در پیامی رحلت آیت‌الله محمدباقر انواری را تسلیت گفت و از خدمات آن مرحوم در راستای دفاع از اسلام و مکتب اهل بیت تجلیل کرد.
آيت الله نوري همداني

به گزارش خبرگزاری رسا، حضرت‌ آیت‌الله حسین نوری همدانی در پیامی رحلت آیت‌الله انواری را به فرزند آن مرحوم آقای حسین انواری تسلیت و از خداوند صبر و اجر را برای بیت شریف مرحوم آیت‌الله انواری مسألت کرد.

پیام حضرت آیت‌الله نوری همدانی به این شرح است:

برادر محترم آقای حسین انواری رحلت عالم ربانی، ابوی گرامتان آیت‌الله محمدباقر محی‌الدین انواری که عمر پر برکت خود را در راه تعلم و تعلیم علوم اسلامی و ارشاد و تبلیغ معارف دینی و مجاهدت و تحمل مشقت‌ها در مراحل اولیه انقلاب اسلامی به ویژه تحمل یکی از طولانی‌ترین زندان دوره طاغوت و  پس از پیروزی انقلاب نیز تصدی پست‌های مهم سپری کردند و منشأ خدمات گردیدند را صمیمانه تسلیت می گوییم.

از خداوند متعال برای آن عالم جلیل‌القدر تعالی مقام و غفران و رحمت و برای بازماندگان محترم آن بیت شریف صبر و اجر مسألت می‌نمایم. /907/د102/ج

ارسال نظرات