۰۹ آبان ۱۳۹۱ - ۱۲:۰۴
کد خبر: ۱۴۴۸۳۴
نماینده مجلس:

حوزه منشور سبک زندگی اسلامی را تدوین کند

خبرگزاری رسا ـ عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس بر ضرورت تبیین و تدوین منشور جامع الگوی سبک زندگی اسلامی از سوی حوزه های علمیه و مراکز علمی شد و گفت: با وجود این که در بسیاری از عرصه ها شاهد رشد و پیشرفت بوده ایم، اما در اصطلاح سبک زندگی هنوز به ایده آل ها دست نیافته ایم.
عبدالوحيد فياضي، نماينده مردم نور و محمودآباد در مجلس

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، عبدالوحید فیاضی، عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی امروز در بازدید از غرفه خبرگزاری رسا در نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها در جمع خبرنگاران، روحانیت را نخستین معلمان اسلام و ترویج کننده فرهنگ ناب اسلامی، اعتقادی و دینی معرفی کرد و گفت: نظام مقدس جمهوری اسلامی با تلاش و حضور روحانیت شکل گرفته و امروز نیز با نقش آفرینی روحانیت  ادامه دارد.

 

وی با بیان این که تفکر دینی وارزش های اسلامی باید در بخش های مختلف نظام دینی نهادینه شود، افزود: این مسأله تنها از سوی متخصصان این بخش که روحانیت هستند امکان پذیر خواهد بود.

 

نماینده نور و محمود آباد در مجلس با اشاره به این که روحانیت در دهه های اخیر همواره در دفاع از آرمان های و ارزش های اسلامی پیشگام و پیشرو بوده است، تصریح کرد: حوزه های علمیه به عنوان مهم ترین مرکز نشر و گسترش احکام ناب دینی در تاریخ اسلام نقش ارزنده ای در ترویج اسلام ناب ایفا کرده است.

 

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی ادامه داد: دانشگاه امروز به واسطه این که برخاسته از دل نظام اسلامی است نیاز بسیار زیادی به حوزه و روحانیت دارد تا پیام آوران مکتب اسلام در این مرکز علمی حضور داشته باشند و معرفت دینی را در میان دانشجویان و علاقه مندان ترویج کنند.

 

وی با اشاره به این که خوشبختانه در دهه های اخیر زمینه حضور روحانیت در دانشگاه های فراهم شده است، ادامه داد: امروز دانشگاه های کشور نیازمند بهره گیری از توان و ظرفیت روحانیت در محیط های علمی هستند.

 

فیاضی نسل جوان کشورمان را تشنه معارف دینی و سیره اهل بیت(ع) دانست و با بیان این که دانشجویان ما فطرتی دینی و گرایش های مذهبی بسیار بالایی دارند، خاطرنشان کرد: باید با تلاش بیشتر حوزه و روحانیت شاهد تقویت معرفت دینی در میان دانشجویان بیش از پیش باشیم.

 

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان این که خوشبختانه حوزه های علمیه در تاریخ شخصیت های توانمند و کارآمدی را برای تبلیغ دین مبین اسلام پرورش داده اند، تصریح کرد: این قشر تأثیرگذار جامعه اسلامی توانسته به خوبی نقش و رسالت خود را در عرصه تبلیغ دینی ایفا کند.

 

وی در ادامه سخنان خود به حضور شخصیت هایی همچون استاد شهید مطهری در محیط های دانشگاهی اشاره کرد و گفت: حضور روحانیت در محیط های دانشگاهی می تواند زمینه اسلامی شدن دانشگاه ها را فراهم کند.

 

نماینده نور و محمود آباد در مجلس ادامه داد: به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی و درایت ها و تدابیر رهبر معظم انقلاب اسلامی امروز شاهد گسترش ارزش های دینی و انقلابی در محیط های دانشگاهی هستیم.

 

وی در بخش دیگری از سخنان خود به رهنمودهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در خصوص سبک زندگی اسلامی اشاره کرد و گفت: متأسفانه با وجود این که در بسیاری از عرصه ها شاهد رشد و پیشرفت بوده ایم، اما در اصطلاح سبک زندگی هنوز به ایده آل ها دست نیافته ایم.

 

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با اشاره به این که نظام مقدس جمهوری اسلامی در سه دهه اخیر بحران های بسیار زیادی را با موفقیت پشت سر گذاشته است، افزود: متاسفانه در سبک زندگی هنوز نتوانسته ایم به بلوغ برسیم.

 

فیاضی بر ضرورت بهره گیری از رهنمودهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در خصوص اصطلاح سبک زندگی تأکید کرد و گفت: حرکت در مسیر اقتصاد مقاومتی نیز نیازمند اصلاح سبک زندگی و بهره گیری از ارزش های دینی است.

 

نماینده نور و محمود آباد در مجلس با بیان این که در کشور اسلامی همه امور باید بر مبنای ارزش های دینی و اسلامی باشد، ادامه داد: بهره گیری از سیره عملی ائمه ازاطهار(ع) در سبک زندگی می تواند بسیاری از مشکلات و ناهنجاری های اجتماعی را در کشور کاهش دهد.

 

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس به نقش حوزه، دانشگاه ها و آموزش و پرورش در ترویج سبک زندگی اسلامی در جامعه اشاره کرد و گفت: این مراکز مهم ترین بخش های کشور هستند که می توانند الگوی صحیح زندگی را برای جامعه به خوبی تبیین کنند.

 

وی با اشاره به این که در کشور اسلامی حرف می زنیم و شعار می دهیم، اما اسلامی زندگی نمی کنیم، خاطرنشان کرد: مجامع حوزوی باید سبک زندگی اسلامی را با بهره گیری از سیره عملی ائمه اطهار(ع) برای جامعه به خوبی تبیین کنند./950/پ202/ج

ارسال نظرات