۰۹ آذر ۱۳۹۱ - ۰۹:۴۹
کد خبر: ۱۴۸۱۳۵
در دهه اول محرم؛

کارگاه مقاله نویسی ویژه طلاب مدارس کرمان برگزار شد

خبرگزاری رسا ـ کارگاه مقاله نویسی ویژه طلاب کرمانی در دهه اول محرم به همت موسسه شهیدین کرمان برگزار شد.
مقاله نويسي

حجت الاسلام محمد سلطانی، کارشناس پژوهش مدیریت حوزه کرمان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در کرمان گفت: این دوره با هدف آماده سازی طلاب جهت پاسخگویی به نیازهای پژوهشی و شرکت فعال در جشنواره علامه حلی و همچنین تشکیل انجمن‏های علمی طلاب برگزار شده است.


وی همچنین از دیگر اهداف تشکیل این کارگاه را شناسایی استعدادهای پژوهشی جهت سرمایه گذاری در آینده عنوان کرد و افزود: افراد مستعد بسیاری در بین طلاب وجود دارند که اگر در این بخش آموزش مناسب ببینند می‏توانند تحولی در این بخش ایجاد کنند.


حجت الاسلام سلطانی در ادامه ابراز داشت: قبل از محرم نیز کارگاهی مشابه این کارگاه در شهرستان بم برگزار شد و بیانگر این است که حتی طلاب شهرستانی هم به این رشد رسیده‏اند و در بحث پژوهش از دیگر مناطق استان چیزی کم ندارند.


وی با اشاره به کم بودن بودجه پژوهشی عنوان کرد: اگر بودجه مناسبی برای امر پژوهش اختصاص داده شود می‏توانیم انتظار داشته باشیم مجلات علمی واحدهای آموزشی بیشتر شود و در پیشبرد اهداف حوزه‏ها مؤثرتر باشد.

 

وی با ضروری دانستن توجه به مسأله پژوهش از سوی تمامی گروه‏های وابسته به حوزه تأکید کرد: گروه تبلیغی شهیدین(ایرانمنش ـ باهنر) کمک بسیاری در برگزاری این کارگاه داشته و با حوزه علمیه هم همکاری بسزایی داشته است.


این استاد حوزه در پایان از برگزاری دوره‏های تکمیلی این کارگاه در آینده نزدیک خبر داد./9702/ت
302/ب

ارسال نظرات