ارائه طرح وحدت ملی نوعی فتنهگری است
دکتر بتول قاسمی نراقی، عضو نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها در رابطه با طرح وحدت ملی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا گفت: اگر منظور از وحدت ملی، وحدت بین گروهها و احزاب به نحوی باشد که همه به ریسمان الهی چنگ بزنند؛ طرحی خوب و موثر میباشد.
وی ادامه داد: اگر همه افراد و احزاب بتوانند جدا از سلیقه و دیدگاههایی که دارند با وحدت معتصم به ریسمان الهی گردند در هر زمانی که باشد؛ حتی زمان انتخابات طرحی بسیار عالی خواهد بود.
قاسمی نراقی افزود: اگر ارائه دهندگان طرح عکس ظاهر زیبایی که این طرح دارد هدف سوء استفاده داشته باشند و بخواهند احزاب و گروههایی که دیگر حنای آنها رنگی برای مردم ندارد را به سیاست بازگردانند؛ جای اشکال وجود دارد.
این استاد حوزه و دانشگاه با تاکید بر اینکه لفظ «وحدت ملی» نیز دارای ایراد است افزود: در حکومت اسلامی وحدت ملی و ملیگرایی معنایی ندارد، آنچه ما بر سر آن وحدت میکنیم دین است و اگر میخواهند طرحی ارائه دهند باید مرامنامه آن طرح به نحوی باشد که نشان دهد آنها قصد بازگشت به مبانی انقلاب را دارند.
وی با اشاره به حدیثی از حضرت علی(ع) مبنی بر اینکه «یک حق به نام حق آشکار وجود دارد که هر که آن را ببیند به آن چنگ میزند و باطلی هم هست به نام باطل آشکار که مردم با دیدن آن از آن دوری میکنند، و فتنه این است که ظاهر حق باشد و پشت آن باطل را نگه دارند» اظهار داشت: رفتار افراد ارائه دهنده این طرح نوعی رفتار فتنهگرایانه است و میخواهند از این چتر استفاده کنند تا خودشان به آبرویی برسند که مسلما به هیچ نتیجهای نخواهند رسید.
قاسمی نراقی اظهار داشت: اگر کسی از کرده خود پشیمان است و قصد بازگشت دارد باید آشکارا و در برابر رهبری و ملت اظهار پشیمانی کند اما این پشیمانی کافی نیست بلکه باید توبهای نصوح کند تا بتوان آن را پذیرفت.
استاد حوزه و دانشگاه با تاکید بر اینکه یکی از شرایط توبه نصوح جبران گذشته میباشد افزود: جبران گذشته در میدان سیاست کار دشواری است، چرا که ممکن است حقی از مردم و نظام پایمال شده باشد که به هیچ نحو جبران شدنی نیست، در نتیجه این افراد هیچ راهی برای بازگشت خود به سیاست نخواهند داشت./9598/ت302/ص