۲۶ آذر ۱۳۹۱ - ۱۲:۴۹
کد خبر: ۱۵۰۰۵۴
استاد حوزه علمیه:

سبک زندگی اسلامی آینده‌ای روشن برای انسان می‌سازد

خبرگزاری رسا ـ استاد حوزه علمیه رباط کریم یاد خدا در همه ابعاد زندگی را معیار سبک زندگی اسلامی دانست و ابراز داشت: این‌که انسان اعتقاد داشته باشد مدیریت این عالم در ابعاد ریز و درشت آن به دست توانای خالق یکتایی است که غیر از خیر و مصلحت انجام نمی‌دهد نوعی تسلیم و آرامش به وجود می‌آورد و آینده‌ای روشن برای انسان‌ می‌سازد.
سبک زندگي اسلامي

حجت الاسلام ابوالفضل صلح جو، استاد حوزه علمیه امام خمینی(ره) رباط کریم در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا اظهار داشت: بی تردید اسلام به عنوان یک دین کامل و مرجع جامع برای تمام ابعاد وجودی انسان برنامه‌ریزی دقیقی دارد که با مطالعه اجمالی آن، هر پژوهشگری این مطلب را خواهد فهمید که دین آسمانی اسلام برای کوچکترین جزء زندگی، برنامه‌های ویژه‌ای دارد و حتی در آن برای مواردی هم‌چون طرز راه رفتن، سخن گفتن، معامله کردن و کیفیت ورود به مسجد دستورالعمل‌های ویژه ای وجود دارد.

این استاد حوزه علمیه ابراز داشت: همه فقه ما درباره سبک زندگی اسلامی است و اگر در آن دقت کنیم خواهیم دید که حیات انسان را در ابعاد مختلفی هم‌چون وجود داشتن یاد خدا در حیات که سبک زندگی اسلامی نام دارد و دیگری که در آن یاد خدا وجود ندارد و زندگی‌های غیر اسلامی گفته می‌شود بررسی می‌کند.

وی اضافه کرد: در اسلام تأکید ویژ‌ه‌ای شده است که هرکاری با نام خدا آغاز شود و ما این نوع از حیات را سبک زندگی اسلامی می‌گوییم و به جرأت می‌توان گفت، لازمه آن ریشه در عقاید و نوع نگاه‌ها به زندگی و مسؤولیت انسان در برابر خدا است.

حجت الاسلام صلح‌جو نقش ایمان در رسیدن به آرامش، آسایش و کمال در زندگی را مهم ارزیابی و تأکید کرد: این‌که انسان اعتقاد داشته باشد مدیریت این عالم در ابعاد ریز و درشت آن به دست توانای خالق یکتایی است که غیر از خیر و مصلحت انجام نمی‌دهد نوعی تسلیم و آرامش به وجود می‌آورد و آینده‌ای روشن برای انسان‌ می‌سازد.

وی بیان داشت: اگر اعتقاد به قدرت لایزال خدای متعال در دل انسان وجود نداشته باشد آینده مبهم انسان، آرامش وی را به کلی سلب می‌کند.

معاون آموزش حوزه علمیه رباط کریم به سخنان مقام معظم رهبری مبنی بر پرهیز ازسطحی‌گرایی و دچار شدن به سکولاریزم پنهان که ناظر بر بخش‌هایی از زندگی است اشاره و تصریح کرد: اگر کسی عقیده داشته باشد که دین تنها برای انجام دستورات فردی است و در حوزه سیاست و اجتماع کارکردی ندارد،این همان سکولاریزم و مبتلاشدن به سطحی گرایی است.    

وی در پایان خاطرنشان کرد: معتقدان به سکولاریزم بر این عقیده‌اند که دین بر پایه همان وضو و غسل خلاصه می‌شود و این‌که شخص در برابر اجتماع و سیاست تکلیفی ندارد از این رو با این اعتقاد می‌توان به آرامش رسید و مشکلات اجتماعی و اقتصادی را با پیشرفت‌های علمی و عقلانیت حل کرد و این همان سطح گرایی و مبتلاشدن به سکولاریزم پنهان است./957/ت302/ص

ارسال نظرات