۲۴ دی ۱۳۹۱ - ۱۷:۴۲
کد خبر: ۱۵۳۰۳۵
نسیم هدایت، رهنمود‌های بزرگان به طلاب جوان (38)؛

شرایط انتخاب هم مباحثه و هم حجره‌ای

خبرگزاری رسا ـ حضرت آیت‌الله مکارم شیرازی در پاسخ به پرسشی درباره معیارها و شرایط انتخاب هم مباحثه و هم حجره گفت: در این مورد علاوه بر تقوی، حسن شهرت، استعداد و خوش سلیقه بودن، هماهنگی سنی و درسی نیز ضروری است.
نسيم هدايت ، علي وافي

به گزارش خبرگزاری رسا، کتاب«نسیم هدایت، رهنمود‌های بزرگان به طلاب جوان» تدوین شده از سوی علی وافی، دربردارنده چهل پرسش و پاسخ درباره آداب و رموز طلبگی و صد‌ها نکته آموزنده درباره شیوه طلبگی است.

با توجه به اهمیت طرح این مباحث برای طلاب به ویژه طلاب جوان و تازه‌وارد به حوزه‌های علمیه، خبرگزاری رسا اقدام به انتشار بخشی از محتوای این کتاب کرده است.

در بخشی از این کتاب، حضرت آیت‌الله مکارم شیرازی به این پرسش که« در انتخاب هم مباحثه‌ای‌ها و هم‌ حجره‌ای‌ها چه معیارهایی مهم است و چه شرایطی باید داشته باشند؟» این‌گونه پاسخ داده است:

در این مورد علاوه بر تقوی، حسن شهرت، استعداد و خوش سلیقه بودن، هماهنگی سنی و درسی نیز ضروری است. در غیر این صورت با یکدیگر نمی‌جوشند و کم کم مشکلاتی هم ایجاد می‌شود. بنابراین هم طراز بودن از نظر سن و سال و مسائل درسی را باید کاملاً مد نظر داشت.

شایان ذکر است، علاقه‌مندان به تهیه این کتاب می‌توانند به انتشارات شفق به نشانی قم ـ خیابان شهدا ـ کوچه 22 مراجعه کنند یا با شماره 7741028 پیش شماره 0251 تماس بگیرند./997/د101/ن

ارسال نظرات