۱۹ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۶:۲۸
کد خبر: ۱۵۵۸۲۱

چند خبر کوتاه از شمال غرب

خبرگزاری رسا ـ برگزاری دوره آموزشی توانمندسازی معلمان مقطع سوم ابتدایی با تدریس روحانیان حوزوی در آذربایجان شرقی و حضور قاری برجسته مصری در امامزاده سیدحمزه تبریز از مهمترین اخبر کوتاه شمال غرب است.
اخبار کوتاه

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، حجت الاسلام حمید عظیمی، مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی از اجرای  طرح استانی آموزش معلمان مقطع سوم ابتدایی با محوریت احکام در سراسر استان خبر داد و اظهار داشت: این طرح در دو بخش مسأله شناسی احکام و روش بیان احکام دینی برگزار خواهد شد.

 

وی با اشاره به این‌که تفاهم نامه ای در این زمینه با اداره کل آموزش و پرورش استان به امضا رسیده است، خاطرنشان کرد: برای امتحان پایان دوره که توسط آموزش و پرورش برگزار خواهد شد، تعداد یک هزار و230 جلد کتاب احکام آموزشی عبادات چاپ و در اختیار شرکت کنندگان قرار خواهد گرفت.

 

حجت الاسلام عظیمی افزود: یک هزار و 202 معلم در مقطع سوم ابتدایی در استان مشغول فعالیت هستند و با توجه به اینکه سن تکلیف دختران در این مقطع است، اجرای این طرح می تواند گام مهمی در گسترش فرهنگ دینی در جامعه، بویژه یادگیری احکام ضروری، به شمار آید.

 

حضور قاری برجسته مصری در امامزاده سیدحمزه تبریز

 

محفل انس با قرآن با حضور قاری برجسته مصری، استاد شحات انور، به مناسبت گرامیداشت ایام الله دهه فجر به همت آستان سید حمزه تبریز برگزار شد.

 

این محفل انس با قرآن کریم که با همکاری کانون های فرهنگی هنری مساجد تبریز و آستان مقدس سید حمزه تبریز برگزار شد، با تلاوت قاری برجسته مصری استاد شحات انور، همراه بود.

 

آستان مقدس امامزاده سید حمزه تبریز، در مناسبت های مختلف ملی، مذهبی به اجرای برنامه های و فعالیت های متنوع فرهنگی، مذهبی می پردازد و میزبان حضور جوانان و عموم مردم دوستدار اهل بیت عصمت و طهارت می باشد.

 

بازاریان نقش ممتازی در پیروزی انقلاب اسلامی دارند

 

حجت الاسلام علی اکبر اکرمی، امام جمعه سراب در جمع بازاریان و اصناف سراب گفت: هیچ کس نمی تواند منکر نقش ممتاز و تعیین کننده بازار و اصناف در پیروزی انقلاب اسلامی باشد، همچنانکه بازاریان با شرکت فعالانه در اعتراضات عمومی و اعتصاب های تاثیر گذار ضربه کاری به شریان اقتصادی طاغوت وارد ساختند؛ در دوران دفاع مقدس و مقاومت نیز با شرکت در جهاد مالی و جانی نقش مهمی ایفا کردند.

 

امام جمعه سراب تصریح کرد: امروز نیز بازاریان در صف نخست پیکار اقتصادی دشمنان با نظام قرارگرفته اند و تنظیم بازار و تلاش برای شکوفایی اقتصادی از اهم خدمات این قشر محسوب می شود.

 

خلیفه کل ارامنه آذربایجان: دهه فجر فرصتی مهم برای وفاداری به میثاق ملت با شهدا است

 

گریگور چیفتچیان، خلیفه کل ارامنه آذربایجان در مراسم جشن سی و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، گفت: دهه فجر انقلاب اسلامی فرصتی مهم و مغتنم برای اعلام وفاداری چندباره به میثاق شهدای راه آزادی است.

 

وی افزود: این روزهای به یادماندنی تجلی به ثمر رسیدن مبارزات ملت سلحشور و یادآور روزهای پرشور رشادت ها، ایثارگری ها، شجاعت ها و از خود گذشتگی های ارزشمند است، استقلال و آزادی هر ملت، عزت و افتخار آن ملت است و ملت سرافراز ایران با همبستگی، همدلی و وحدت خلل ناپذیر تحت لوای یک پرچم و به رهبری امام خمینی(ره) و با حرکت یکپارچه به این افتخار و عزت بزرگ رسیدند.

 

چیفتچیان با اشاره به اینکه ایرانیان ارمنی دارای تاریخی دیرینه در این سرزمین هستند، گفت: این اقلیت به عنوان جزئی تفکیک ناپذیر از ایران بوده و از هیچ تلاش و کوششی در راستای شکوفایی و اعتلای میهن اسلامی خود فروگذاری نکرده و نخواهند کرد.

 

خلیفه کل ارامنه آذربایجان با تبریک ایام دهه فجر، سلامتی رهبر معظم انقلاب اسلامی را از درگاه خدا مسألت کرد./935/پ203/پ

ارسال نظرات