۱۹ بهمن ۱۳۹۱ - ۲۳:۳۷
کد خبر: ۱۵۵۸۶۳
بخش نخست/حجت‌الاسلام رسایی:

برخورد سران دو قوه به دلیل غفلت از پیچ تاریخی بود

خبرگزاری رسا ـ نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به برخورد سران قوه مجریه و مقننه افزود: این برخورد از سوی سران دو قوه غفلت از این پیچ تاریخی محسوب می‌شود.
سلسله نشست هاي بصيرت در قم سلسله نشست هاي بصيرت در قم
 به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام حمید رسایی، عضو کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی، پنج‌شنبه شب در سلسله نشست‌های بصیرت که در مسجد اهل‌بیت(ع) برگزار می‌شود، گفت: رهبر معظم انقلاب مسؤولان نظام را توجه به عبور از پیچ تاریخی دادند تا آنان از این مسیر غفلت نکنند.
وی با اشاره به برخورد سران قوه مجریه و مقننه افزود: این برخورد از سوی سران دو قوه غفلت از این پیچ تاریخی محسوب می‌شود.
عضو کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: رهبر معظم انقلاب فتنه 88 و فتنه آینده را از سنخ حوادثی که در راستای عبور از پیچ تاریخی اتفاق می‌افتد، می‌دانند ما باید دقت کنیم و مراقب باشیم.
وی ادامه داد: باید با آمادگی کامل در صحنه‌های مختلف انقلاب حضور یابیم تا جزو مردودان نشویم، برخی ساکتین فتنه ممکن است در فتنه‌های آینده سربلند بیرون بیایند اما تا کنون کسانی که ساکت فتنه بودند نه تنها سربلند نشده‌اند که سرافکنده‌تر شده‌اند.
حجت‌الاسلام رسایی گفت: فتنه 88 یک رأس بیشتر نداشت، 4 نهاد امنیتی مأمور شدند تا ریشه فتنه را رسیدگی کنند که هر 4 نهاد در بررسی‌های خود به یک‌جا رسیدند.
وی ابراز داشت: پیچ تاریخی که رهبر انقلاب می‌گوید تقابل دو جریان در دنیای امروز است، یک جریان مبتنی بر سرمایه‌داری و اصالت دادن به انسان و جریان دیگر مبتنی بر خدامحوری و حاکمیت دین خدا است، این دو جریان با محوریت آمریکا و نظام اسلامی همواره با هم در تقابل هستند.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: ولایت فقیه نظام اسلامی را نفوذناپذیر کرده و اجازه نداده است که قدرت‌های مستکبر به کشور دست یابند و مدل ولایت فقیه برای غرب ناشناخته مانده است.
کینه، عدم آگاهی و دنیاطلبی از عوامل لغزش در فتنه‌ها به شمار می‌آید
وی با اشاره به این‌که نظام اسلامی در دوره‌های مختلف با فتنه‌های گوناگونی روبرو بوده است، ادامه داد:‌ فتنه آقای منتظری اولین فتنه جدی بود که در سال 67 درباره ولایت فقیه اتفاق افتاد، مردودان آن فتنه افراد کمی بودند.
حجت‌الاسلام رسایی خاطرنشان کرد: حدود ده سال بعد فتنه اصلاحات رخ داد که برخی از پیروزمندان فتنه 67 در این فتنه لغزش می‌یابند که این لغزش به دلیل حقد و کینه، عدم آگاهی و دنیاطلبی است.
وی گفت: در فتنه 88 رهبر معظم انقلاب در میان خواص و در میان مردم تنها نبود، در فتنه 88 برخی خواص که چهره شاخص بودند و توقع از آنان می‌رفت که موضع بگیرند اما این کار را انجام نداند، از این رو احساس می‌شود که در این فتنه رهبری تنها بود.
عضو کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی ابراز کرد: در فتنه 88 از کسانی توقع می‌رفت که موضع‌گیری کنند، اما این کار را نکردند، رهبر معظم انقلاب از برخی توقع داشت که موضع‌گیری کنند.
وی با اشاره این که برخی در آن ایام نه تنها حمایت نمی‌کردند بلکه سخن از کوی دانشگاه و وقایع آن می‌گفتند، گفت: جریانی در درون کشور هر از چند گاهی در برابر فشارها کمر خم می‌کند.
حجت‌الاسلام رسایی ادامه داد: بعد از یکشنبه سیاه مجلس که همه مکدر بودند، ایشان یک جمله گفتند که من دیپلمات نیستم بلکه انقلابی هستم، در این بیان سه شاخص کاندیدا اصلح معلوم شد؛ کاندیدای اصلح باید انقلابی، صادق و صریح باشد.
تقابل نظام اسلامی با سرمایه‌داری سبب شده که صدای ما به عالم برسد
وی با بیان این‌که از حمایت خود از احمدی‌نژاد پشیمان نیستم، افزود: معتقد هستم درست‌ترین کار را در آن شرایط زمانی انجام دادیم، در آن زمان من مسؤول تیم سخنرانان بودم.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: بسیاری از آسیب‌ها و انحرافات به دلیل بی‌تقوایی و دنیاطلبی و عدم مدیریت نیست بلکه به دلیل فهم غلط  است که از این رو مواضع سستی پیدا می‌کنند.
وی گفت: برخی مطرح می‌کنند که مذاکره خط قرمز برای ما نیست، این مسأله در میان شخصیت‌های دیپلماتیک گفته می‌شود اما روزنامه‌های و برخی رسانه‌های به صورت واضح‌تر می‌گویند، که مخاطب سخنان امروز رهبر معظم انقلاب اینان هستند.
حجت‌الاسلام رسایی بیان داشت: همه چیزی که آمریکا می‌خواهد این است که ما کوتاه بیایم، این تقابل هست و تا ظهور و بعد از آن ادامه می‌یابد، جریان سرمایه‌داری در اسلام آمریکایی نیز ظهور پیدا کرده است.
وی اظهار داشت: تحریم رسانه‌ای از جنبه‌های تحریم دشمنان است، ما در زمینه‌های صنعتی تحریم هستیم، اما تحریم رسانه‌ای نیز دارای اهمیت است، اما تقابل این نظام با سرمایه‌داری سبب شده که صدای ما به عالم برسد.
عضو کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: در پاکستان برای شهید همت یادواره می‌گیرند، آنان قابلیت‌های بسیاری دارند تنها مشکل آنان این است که رهبری فرزانه ندارند.
ما تنها یک شاخص داریم و آن رهبری است
وی با بیان این‌که انقلاب‌های بسیاری شکل گرفت اما نتوانست به راه خود ادامه دهد، ابراز داشت: در آستانه 35 سالگی انقلاب اسلامی هستیم، 35 سال با عزت حرکت کردیم و مسیرمان نیز درست بوده است.
حجت‌الاسلام رسایی افزود: برخی دم از بودن با امام(ره) می‌زنند اما آنان دروغ می‌گویند، شاخص درست حرکت کردن انقلاب اسلامی این است که دشمنان امام خمینی(ره) اکنون دشمنان رهبر معظم انقلاب هستند، اکنون همه کسانی که با امام خمینی(ره) دوست بودند با رهبر معظم انقلاب دوست هستند، این نشان می‌دهد که انقلاب از خط خود خارج نشده است هر چند برخی از انقلابی‌ها از این خط خارج شده‌اند.
وی گفت: باید به مردم گفت اگر کسی از خواص مشهور از خط خارج شد، دیگران به اشتباه از او پیروی نکنند، بلکه باید هر جا رهبری توقف کرد ما توقف می‌کنیم و هر جا حرکت کرد ما نیز حرکت می‌کنیم.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: برخی در فتنه 88 سربلند بیرون آمدند اما اکنون می‌بینید که در برابر رهبری قرار می‌گیرند، ما تنها یک شاخص داریم و آن رهبری است، این شاخص است که اگر در فتنه‌ها به آن توجه کنیم نه سقوط می‌کنیم و نه مردود می‌شویم.
وی افزود: ریزش طبیعت یک انقلاب اسلامی درست است، باید توجه داشت که در فتنه آینده نیز ریزش و رویش‌هایی خواهیم داشت، نباید از ریزش‌ها بترسیم.
حجت‌الاسلام رسایی با اشاره به این‌که فتنه‌های آینده در پیش است و باید مراقب باشیم که خود از ریزش‌های آن فتنه‌ها نباشیم،‌ بیان داشت: این گونه نیست که تنها ریزش و لغزش از آن افراد مشهور باشد، بلکه هر کسی امکان لغزش دارد و باید متوجه این امر باشد./914/پ202/ج
ارسال نظرات