۲۲ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۷:۵۴
کد خبر: ۱۵۶۱۸۷
نایب رییس هیأت اجرایی حزب الله لبنان:

اسرائیل جرأت فکر کردن به حمله به لبنان را هم ندارد

خبرگزاری رسا ـ نایب رییس هیأت اجرایی حزب الله لبنان با اشاره به ناتوانی رژیم صهیونیستی در حمله به لبنان خاطرنشان کرد: مقاومت در اوج قدرت خود ایستاده است.
شيخ نبيل قاووق رييس شوراي اجرايي حزب الله لبنان


به گزارش خبرگزاری رسا، شیخ نبیل قاووق، نایب رییس هیأت اجرایی حزب الله لبنان عصر امروز در بیانیه‎ای با تاکید بر این که مقاومت با قدرت به راه خود ادامه می‎دهد، تاکید کرد: مقاومت بیش از سی سال است که در مقابل دشمنان و هجمه‎های آنان ایستادگی کرده است.


وی افزود: مقاومت در حال حاضر در اوج قدرت قرار دارد و می تواند معادلات منطقه را به نفع خود تغییر دهد.


نایب رییس هیأت اجرایی حزب الله لبنان تاکید کرد: رژیم اشغالگر اسرائیل حملات هوایی متعددی به سوریه، غزه و سودان انجام می‎دهد اما هیچ وقت جرأت ندارد که حتی فکر تجاوز به لبنان را به ذهن خود راه دهد، زیرا به خوبی می‎داند که مقاومت هرگونه تجاوز را با شدت بیشتری پاسخ خواهد داد./994/ب903/د

ارسال نظرات