۲۵ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۶:۱۴
کد خبر: ۱۵۶۵۲۵

برگزاری جلسات درس اخلاق در مدارس علمیه

خبرگزاری رسا ـ معاونت تهذیب استان کهکیلویه و بویراحمد از برگزاری جلسات درس اخلاق در مدارس علمیه این استان خبر داد.
درس اخلاق

به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از معاونت تهذیب حوزه‌های علمیه کشور، حجت‌الاسلام سیدعلی اکبر موسوی اطهر، معاون تهذیب حوزه علمیه استان کهکیلویه و بویر احمد گفت: برنامه‎های معاونت تهذیب حوزه علمیه این استان درحوزه‎های مختلف برگزار می‎شود.

وی افزود: از جمله برنامه‎های این معاونت، برگزاری نشست‎ها و جلسات اخلاقی با حضور طلاب تمام مدارس علمیه استان است.

حجت‌الاسلام موسوی اطهر اظهار داشت: در همین راستا، برنامه آموزش مبانی اخلاقی و همچنین مشاوره طلاب از روز دوشنبه این هفته، بیست و سوم بهمن‌ماه، آغاز و تا پنج‌شنبه، بیست و ششم بهمن‌ماه در مدارس علمیه استان برگزار می‎شود.

وی ادامه داد: در این طرح، حجت‌الاسلام حسینی از قم به باهدف اداره این کلاس‎ها به استان کهکیلویه و بویراحمد اعزام شده و در شهرهای یاسوج، گچساران و دهدشت، برنامه‎های علمی و اخلاقی و مشاوره‎‏ای برگزار می‎کند.

معاون تهذیب حوزه علمیه استان کهکیلویه و بویر احمد، ابراز داشت: برگزاری دو جلسه در یاسوج به همراه مشاوره فردی، برگزاری دو جلسه اخلاقی و مشاوره در مدرسه علمیه امام صادق(ع) گچساران و دو جلسه در دهدشت و مشاوره برای طلاب، از جمله برنامه‎های این استاد اخلاق در این مدت است./993/د102/ی

ارسال نظرات
captcha