مردم قم همواره نسبت به اهلبیت قدرشناس بودهاند
![حضرت معصومه(س)](/Original/1391/12/03/IMAGE634970644794062500.png)
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجتالاسلام سیداحمد حسینی خراسانی، استاد سطح عالی حوزه علمیه قم، در سخنرانی پیش از خطبههای این هفته نماز جمعه قم، گفت: خداوند خواسته است که قم یکی از بابرکتترین شهرها باشد، اکنون قم خاستگاه و کانون نشر اسلام توحید و قرآن است.
وی با بیان اینکه دهها فقیه و مجتهد در حوزههای مختلف علوم اسلامی در قم وجود دارد، افزود: مکه و مدینه نیز شهرهای محترمی است، اما شهرهایی همچون مکه و مدینه کانون نشر اسلام نیست.
استاد سطح عالی حوزه علمیه خاطرنشان کرد: فقه، اصول، تفسیر، کلام و مانند آن درسهایی است که هر روز در قم تشکیل میشود، افراد بسیاری از سایر کشورها در قم به عنوان پایگاه یادگیری علوم دینی حضور مییابند.
وی خاطرنشان کرد: بابرکت بودن قم و کانون نشر اسلام شدن آن به برکت وجود قبر حضرت فاطمه معصومه(س) است.
وی ادامه داد: بزرگان به اهمیت و قدر مضجع شریف حضرت معصومه(س) توجه دارند، قم شهری پاکیزه است و پروردگاری بخشنده و برخودار از لطف خاص خداوند است.
حجتالاسلام حسینی خراسانی گفت: باید حرمت حریم قم را حفظ کرد، احترام به قم احترام به خداوند است، احترام به حضرت فاطمه معصومه(س) احترام به پیامبر(ص) است و مردم قم این احترامگذاری را کردند.
وی با اشاره به اینکه قمیها نسبت به اهلبیت(ع) وفادار بودند، ابراز داشت: قمیها همواره قدرشناس اهلبیت(ع) بودهاند، و این موضوع در استقبال از حضرت فاطمه معصومه(س) به خوبی نمایان است، قمیها از میزبانی حضرت معصومه(س) در پوست خود نمیگنجیدند.
وی خاطرنشان کرد: در یک نقل اشاره شده است، که حضرت معصومه(س) پس از شدت یافتن بیماری در ساوه، با کاروان همراه به قم برگشتند و مردم قم به استقبال ایشان رفتند.
استاد سطح عالی حوزه علمیه با اشاره به اینکه شادی مردم قم دوام چندانی نیافت، بیان داشت: 16 یا 17 روز از ورود حضرت فاطمه معصومه(س) به قم نگذشته بود که بیماری ایشان شدت یافت و رحلت کردند و برای دفن پیکر مطهر حضرت معصومه دو نفر سوار ناشناس آمدند.
وی با اشاره به نزدیک شدن ایام فاطمیه گفت: برای حضرت فاطمه(س) تشییع جنازهای برگزار نشد و حضرت امام رضا(ع) پیکر ایشان را دور از چشم دیگران به خاک سپردند./914/پ202/ن