برنامه منسجمی برای صیانت از فرهنگ علوی وجود ندارد
حجت الاسلام علی غفاری، مدیر منطقه پنج حوزه های علمیه خواهران در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری با بیان این که در همه اعصار و زمان ها زیاده خواهان و زورگویان عالم ظلم ستیزی را مانع مقاصد شوم خود می دانستند، افزود: آنها همواره در جهت قطع شریان های حیاتی نظام های ظلم ستیز تلاش کرده اند.
وی با اشاره به این که دشمنی استکبار جهانی با اسلام ناب است، خاطرنشان کرد: دشمن هیچ مشکلی با اسلام آمریکایی، بی تحرک و بی جان نداشته و ندارد و حتی حمایت نیز می کند.
حجت الاسلام غفاری با بیان این که اسلام هیچ گاه به بهانه دنیا و آخرت دنیا را تعطیل نمی کند، گفت: امروز این استراتژی حکومت اسلامی، دشمنان اسلام و انقلاب را به لرزه در آورده است.
مدیر منطقه پنج حوزه های علمیه خواهران با بیان این که امروز نظام اسلامی به عنوان یک نظام و حکومت دینی بهترین مدل را برای حکومت داری به دنیا ارائه کرده است، گفت: این مدل چیزی است که از دل حوزه های علمیه برخاسته است و این مسأله برای دشمنان اسلام سخت است.
حجت الاسلام غفاری با بیان این که بانوان نیمی از جمعیت کشور را به خود اختصاص داده اند، گفت: این قشر با تکیه بر استعدادهای خدادای و پشتکار خویش، می توانند نقش ممتازی در تعالی جامعه دینی ایفا نمایند.
وی افزود: ضرورت جذب و پرورش دین شناسان و مبلغان دینی خواهر را مضاعف می کند؛ تا ضمن فراگیری علوم اسلامی و حوزوی و کسب معنویت و فضیلت، با ارتباط نزدیک و آسان تر و با شناخت بهتر از نیازهای علمی و فرهنگی بانوان، به ترویج معارف الهی در این قشر تأثیر گذار همت گمارند و از این مسیر بسوی رشد و کمال جامعه حرکت پر شتابی را ایجاد نمایند.
حجت الاسلام غفاری ادامه داد: از سوی دیگر دشمنان اسلام برای انحراف جامعه، سرمایه گذاری زیادی در قشر بانوان انجام داده است که می توان با جذب استعدادهای برتر در حوزه های علمیه خواهران و تربیت الهی ایشان، نقشه دشمنان اسلام و اهل بیت(ع) را نقش بر آب کنیم.
وی حوزه علمیه را مهم ترین مرکز نشر و گسترش معارف ارزشمند دین مبین اسلام دانست و بر ضرورت تقویت این مرکز مهم دینی تأکید کرد و گفت: امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند تقویت حوزه های علمیه هستیم.
مدیر منطقه پنج حوزه های علمیه خواهران با بیان این که حوزه شخصیت هایی را تربیت می کند که از دشمن هراسی ندارد، خاطرنشان کرد: پرورش یافتگان حوزه های علمیه از عصبانیت دشمن استفاده می کنند و از آن نقطه آغازی برای جهش استفاده می کنند و همچنین از تهدید به عنوان فرصت استفاده می کند.
حوزه مهم ترین مرکز پاسخگویی به شبهات دینی است
حجت الاسلام غفاری با بیان این که امروز اعتقادات و باورهای مردم به ویژه نسل جوان بیش از گذشته در معرض خطر قرار دارد، افزود: حوزه به عنوان یکی از مهم ترین مراکز دینی باید برای پاسخگویی به این شبهات برنامه داشته باشد.
مدیرمنطقه پنج حوزه های علمیه خواهران بر ضرورت استفاده از شیوه های نوین تبلیغ به منظور پاسخگویی به شبهات دینی تأکید کرد و گفت: باید با برنامه ریزی صحیح در برابر هجمه های گسترده دشمنان ایستاد و نسل آینده را در تهاجم آنها حفظ کرد.
تلاش حوزه پاسخگویی به نیازهای بر زمین مانده جامعه دینی است
حجت الاسلام غفاری با بیان این که همه تلاش حوزه های علمیه پاسخگویی به نیازهای بر زمین مانده جامعه دینی است، گفت: حوزه علمیه در تلاش است فعالیت های علمی و تحقیقاتی خود را به سمت نیازهای جامعه سوق دهد.
مدیر منطقه پنج حوزه های علمیه خواهران در ادامه سخنان خود با اشاره به گردشگر پذیر بودن استان مازندران، گفت: متأسفانه در سایه طبیعت زیبا و فضای مناسب گردشگری استان شاهد ورود فرهنگ های غربی در برخی مناطق استان هستیم.
وی با بیان این که برخی مناطق مازندران پناهگاه خوبی برای تخلیه زباله های فرهنگی است، ادامه داد: متأسفانه برنامه منسجمی برای صیانت از فرهنگ علوی این استان فراهم نشده است و حوزه های علمیه نقش بسیار پررنگی در حفاظت از این فرهنگ ناب دینی بر عهده دارند.
حجت الاسلام غفاری با اشاره به این که سالانه میلیون ها گردشگر وارد استان علوی مازندران می شوند، ادامه داد: اگر یک برنامه دینی و فرهنگی مدون و منسجمی از سوی متولیان امر تعریف و اجرا نشود به حتم شاهد مشکلات جبران ناپذیری در این استان خواهیم بود.
مدیر منطقه پنج حوزه های علمیه خواهران با بیان این که متأسفانه تعداد مدارس علمیه خواهران موجود در منطقه پاسخگوی نیاز جامعه نیست، خاطرنشان کرد: بر اساس استانداردهای تعریف شده باید به ازای هر 50 هزار نفر جمعیت یک مدرسه علمیه در هر شهری وجود داشته باشد.
مازندران نیازمند 60 مدرسه علمیه خواهران است
وی با بیان این که امروز خطر نحله های فرهنگی جامعه اسلامی و نسل جوان ما را به شدت تهدید می کند، گفت: برای مقابله با این تهاجم سازمان یافته دشمنان باید مدارس علمیه در مناطق مختلف تقویت شوند.
مدیر منطقه پنج حوزه های علمیه خواهران با بیان این که در حال حاضر 11 شهر مازندران از داشتن مدارس علمیه خواهران بهره مند هستند، گفت: حداقل باید 60 مدرسه علمیه خواهران در شهرهای استان وجود داشته باشد که متأسفانه به دلیل مشکلاتی که وجود دارد این امر محقق نشده است.
حجت الاسلام غفاری در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به این که بیشتر فارغ التحصیلان حوزه علمیه خواهران در آموزش و پرورش، دانشگاه و در خود حوزه مشغول به فعالیت هستند، خاطرنشان کرد: باید زمینه ای فراهم شود تا بیشتر از توان مبلغان و فارغ التحصیلان حوزه علمیه خواهران در دستگاه های دینی و فرهنگی بهره گرفته شود./950/پ202/ب