۱۶ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۵:۵۹
کد خبر: ۱۵۹۲۶۸
در پی کشتار شیعیان پاکستان صورت می‌گیرد؛

تجمع طلاب و فضلای حوزه علمیه خراسان

خبرگزاری رسا ـ طلاب و فضلای حوزه علمیه خراسان همزمان با حوزه‌های سراسر کشور و در پی کشتار مظلومانه شیعیان در پاکستان تجمع اعتراض‌آمیز برگزار می‌کنند.
تجمع طلاب و دانشجويان پاکستاني مقابل سفارت پاکستان

به گزارش خبرگزاری رسا، حوزه علمیه خراسان با صدور بیانیه‌ای ضمن محکومیت کشتار شیعیان در پاکستان توسط وهابیت آورده است:


«وَ سَیَعْلَمُ الَّذِینَ ظَلَمُوا أَیَّ مُنقَلَبٍ یَنقَلِبُونَ»(شعرا/ 227)


بار دیگر دشمنان قسم خورده اسلام، جهت دستیابی به اغراض و منافع دنیوی خود، اقدام به ایجاد دسیسه‌ها و فتنه‌های شوم نمودند و در جنایتی دیگر، دست وهابیان اسلام‌ستیز و عاملان و مزدوران استکبار جهانی و در رأس آن، آمریکا، انگلیس و اسرائیل، به خون شماری از شیعیان بی دفاع کویته پاکستان آلوده شد؛ حادثه‌ای که دل هر انسان آزاده‌ای را به درد آورد.


در بخش دیگری از این بیانیه آمده است: در شرایطی که جهان، با گسترش موج روز افزون بیداری اسلامی روبروست، تروریست‌های وهابی با عقاید متحجرانه و خودساخته در پاکستان دست به چنین اقدام خونین و ظالمانه‌ای می‌زنند و تردیدی نیست که هدف از این فتنه سازمان یافته، ایجاد تفرقه در میان مسلمانان و تبدیل روح برادر دوستی، به برادر کشی است تا از این طریق بتوانند به اهداف پلید خود دست یابند.


در بخش پایانی این بیانیه تاکید شده است: حوزه علمیه خراسان ضمن محکوم نمودن این فاجعه خونین و کشتار بی‌رحمانه و همدردی و حمایت از شیعیان مظلوم پاکستان همزمان با حوزه‌های علمیه سراسر کشور دروس حوزه را در روز شنبه 19 اسفندماه تعطیل و از علمای اعلام، اساتید معظم، فضلا و طلاب حوزه علمیه مشهد دعوت می‌کند تا در تجمع اعتـراض‌آمیـزی که در این روز از ساعت 30/9 صبح در مدرسه علمیه عالی نواب برگزار می‌شود، شرکت و مراتب اعتراض و انزجار خود را از این اقدامات ددمنشانه اعلام کنند./9192/
د102/پ

ارسال نظرات