۲۳ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۴:۴۰
کد خبر: ۱۶۰۱۲۹
حجت‌الاسلام والمسلمین قرائتی:

تضعیف انقلاب و نظام جنایت است / بسیاری از حرف‌ها خلاف قرآن است

خبرگزاری رسا ـ رییس ستاد اقامه نماز کشور، تضعیف انقلاب و نظام را نوعی جنایت دانست و گفت:‌ اگرچه مشکلاتی در کشور وجود دارد و برخی مسؤولان رفتار اشتباه دارند، اما نباید اصل نظام را تضعیف کرد.
حجت‌الاسلام والمسلمين قرائتي
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام والمسلمین محسن قرائتی، رییس ستاد اقامه نماز کشور پیش از ظهر امروز در همایش توجیهی بشیران جوان که در نمازخانه دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم برگزار شد، با اشاره به این که تضعیف انقلاب و نظام جنایت است، گفت: اگرچه مشکلاتی در کشور وجود دارد و برخی مسؤولان رفتار اشتباه دارند، اما نباید اصل نظام را تضعیف کرد بلکه باید در راستای برطرف کردن عیب‌ها تلاش کنیم.
دید و بازدیدهای عید فرصت تبلیغی وسیعی را برای طلاب فراهم می‌کند
وی افزود: بیش از 75 میلیون نفر در ایران زندگی می‌کنند که تنها دید و بازدیدهای عید در میان آنها فرصت تبلیغی وسیعی را فراهم می‌کند و طلاب باید از این فرصت استفاده بهینه ببرند و تبلیغ معارف دین را به صورت پژوهشی اجرایی کنند.
رییس ستاد اقامه نماز کشور با بیان این‌که اگر به گناهان موجود در جهان نگاهی کنیم می‌بینیم که غیبت و تجاوز به آبروی افراد بیشترین حجم آلودگی‌ها را تشکیل می‌دهد، اظهار داشت: هیچ کسی از میان پزشکان و دانشگاهیان نتوانسته راه حلی برای آن یا مجازات مرتکبان پیدا کند.
ایام نوروز فرصتی خاص برای تبلیغ معارف دینی
حجت‌الاسلام والمسلمین قرائتی ایام نوروز را فرصتی خاص برای تبلیغ معارف دینی دانست و خاطرنشان کرد: نوع تبلیغ در این روزها دارای ویژگی‌ها و تفاوت‌هایی با سایر اوقات است و یکی از اصول این است که نباید عید را به عزا تبدیل کنیم و سعی کنیم در تبلیغ چهره به چهره  ابتدا به سراغ نزدیکان و آشنایان برویم.
وی با اشاره به این‌که طلاب و روحانیان باید در امر تبلیغ به دنبال شریک و یار باشند و با ظاهری آراسته و معمولی با مردم رو به رو شوند، تصریح کرد: برای جستجوی همراه می‌توان به سراغ دانشجویان و نزدیکانی رفت که توانایی و آمادگی این کار را دارند.
ضرورت شادی و تبسم در تبلیغ چهره به چهره
رییس ستاد اقامه نماز کشور گفت: رعایت مواردی همچون شادی و تبسم در تبلیغ چهره به چهره برای طلاب امری ضروری است و طلاب باید بیشتر تأکید بر نماز و اصل واجب بودن آن داشته باشند و سعی نکنند خود را بیش از آنچه هستند نشان دهند چون با مشکل مواجه خواهند شد.
وی با بیان این‌که همه برکات در نماز وجود دارد، افزود: در تبلیغ دینی باید به اقامه نماز و احیای آن در میان جوانان توجه ویژه‌ای داشت.
حجت‌الاسلام والمسلمین قرائتی ابراز داشت: تبلیغ چهره به چهره و حضوری در منازل افراد تأثیری به مراتب بیشتر از روش‌های رسمی دارد و طلاب باید تلاش کنند از لحظه لحظه این تعطیلات استفاده بهینه ببرند و رسالت خود را به صورت دقیق انجام دهند.
وی با اشاره به این که در هر خانواده و فامیلی برخی افراد هستند که تمکن مالی مورد توجهی دارند، خاطرنشان کرد: می‌توان جلسه‌ای را به صورت مخفیانه ترتیب داد و از آنها دعوت کرد تا با کمک یکدیگر مشکلات مالی سایر نزدیکان را برطرف کنند.
اصلاح ذات‌البین از بهترین نوع تبلیغ است
این مفسر قرآن کریم افزود: ممکن است در میان هر خانواده برخی افراد وجود داشته باشند که کدورتی بین آنها ایجاد شده است که در این راستا اصلاح ذات‌البین از بهترین نوع تبلیغ است و به نوعی وظیفه یک روحانی هم محسوب می‌شود.
وی با اشاره به بروز برخی منکرات در دید و بازدیدهای فامیلی گفت: در این میان باید امر به معروف و نهی از منکر کرد و اگر سؤال و شبهه‌ای درباره اعتقادات دینی وجود داشت یا به آنها جواب داد و  یا این‌که سؤالات را جمع‌آوری و از پرسیدن از اسلام شناسی مطلع پاسخ را به آنها رساند.
طلاب از توجیه بیهوده مسائل پرهیز کنند
حجت‌الاسلام والمسلمین قرائتی اظهار داشت: در بسیاری بازدیدهای عید به وضع اقتصادی و سیاسی کشور اعتراضاتی صورت می‌گیرد که باید طلاب شایعات و دروغ‌ها را بشناسند و به اعتراضات پاسخ دهند و در عین حال باید توجه داشته باشند که از توجیه کردن بیهوده پرهیز کنند و بدون دلیل از کسی حمایت نکنند.
وی با بیان این که طلاب باید از ابتدای تحصیل انس با قرآن را در اولویت امور قرار دهند و از برکات آن در زندگی و تبلیغ بهره‌مند شوند، تصریح کرد: هر چه انسان با قران مأنوس شود موفق‌تر خواهد بود و گفته‌های او دارای تأثیر بیشتری در افراد می‌شود.
شهادت برای افراد با ایمان/ مگر غیر مسلمانان هم شهید می‌شود
رییس ستاد اقامه نماز کشور افزود: پیامی را یک نفر برای شخص دیگری صادر کرد که در آن  واژه «شهید» را به کار بردند در حالی که قرآن می‌گوید مگر غیر مسلمانان هم شهید می‌شود، دو بار در قرآن آمده که اگر کسی ایمان داشت شهید به حساب می‌آید، یا اینکه گفته شده فلانی با حضرت عیسی(ع) باز می‌گردد در حالی‌که قرآن می‌گوید آیا از غیب خبر دارید، یا این‌که خداوند خبری به تو داده است، بسیاری از این حرف‌ها که گفته می‌شود صد در صد خلاف قرآن است.
وی با اشاره به این که طلاب باید قرآن را بشناسند و بتوانند در مورد همه آیات آن فکر کنند، اظهار داشت: باید تبلیغ خود را با قران مطابق کنیم چون هر کلمه قرآن حاوی هزاران پیام است و درباره هر چیزی مطلب و سخنی دارد.
سخنان نو و جدید و برگرفته از قرآن بگوییم
حجت‌الاسلام والمسلمین قرائتی تبلیغ دین را رحمت واقعی عنوان کرد و گفت: در تبلیغ دین باید سخنان نو و جدیدی را بگوییم و سعی کنیم سخنانمان برگرفته از قرآن باشد، رمز خسته نشدن مردم از برنامه‌های تلویزیونی من در طول 34 سال پس از انقلاب، وابسته بودن حرفایم به قرآن است و این امر مورد تأکید مراجع تقلید هم قرار گرفته است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با انتقاد از تعطیلات زیاد در امر تحصیل گفت: باید از تعطیلات زیاد پرهیز کنیم چون خداوند در قرآن تعطیلی را مختص به روز جمعه، آن هم در هنگام اقامه نماز جمعه قرار داده است.
رابطه طلاب با پرهیز از مریدپروری و مرید شدن باشد
این مفسر قرآن کریم در پایان  با بیان این که رابطه طلاب با همه اشخاص باید با پرهیز از مریدپروری و مرید شدن باشد تا اگر بعدها معضلی به وجود آمد طلاب دچار مشکل نشوند، خاطرنشان کرد: توجه به این نکته هم ضروری است که رهبر و مراجع تقلید معصوم نیستند اما برای ما حجت هستند چون حجت هستند ما باید به سخنان آنها جامه عمل بپوشانیم./907/پ201/ی
ارسال نظرات