۱۹ فروردين ۱۳۹۲ - ۲۳:۰۹
کد خبر: ۱۶۰۹۷۷
مدیر حوزه علمیه اسلامشهر:

سلامت جسمی و روحی افراد جامعه ایداه آل را به دنبال دارد

خبرگزاری رسا ـ مدیر مدرسه علمیه امام صادق(ع) اسلامشهر تصریح کرد: افرادی که دارای سلامت جسمی و روحی هستند حقوق خانواده و اجتماع را تضییع نخواهند کرد و از سوی آن‌ها به هیچ فردی آسیب نمی‌رسد و می‌توان این را هم گفت که با وجود چنین افرادی ما می‌توانیم یک خانواده و جامعه ایده‌آل داشته باشیم.
سلامت

حجت الاسلام مطلب علی قلی پور، مدیر مدرسه علمیه امام صادق(ع) اسلامشهر، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، با اشاره به جایگاه سلامت از نظر دین اسلام بیان داشت: دین اسلام، دینی است که جامع و کامل است و در آن سلامت با تمام ابعادش از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است.

وی افزود: افرادی که دارای سلامت جسمی و روحی هستند حقوق خانواده و اجتماع را تضییع نخواهند کرد و از سوی آن‌ها به هیچ فردی آسیب نمی‌رسد و می‌توان این را هم گفت که با وجود چنین افرادی ما می‌توانیم یک خانواده و جامعه ایده‌آل داشته باشیم.

مدیر مدرسه علمیه اسلامشهر، درنظر داشتن سلامت روح را درکنار بهداشت جسم، امری مهم دانست و اظهار داشت: سلامت روح در همه ابعاد زندگی باید مورد توجه قرار گیرد چون این سلامت روح است که انسان‌ها را به مقامات عالیه می‌رساند.

وی به راهکاری برای بهداشت روح اشاره کرد و ادامه داد: یاد خدا آرامشی را در زندگی به انسان می‌دهد که همواره تکیه‌گاه او خواهد بود و می‌تواند روح انسان را به مرتبه والا برساند.

حجت الاسلام قلی پور در پایان، تأثیرات سلامت تقوای انسان را در جامعه مهم ارزیابی کرد و ابراز داشت: افراد متقی درجامعه احساس وظیفه می‌کنند که در رأس آن وظایف، امر به معروف و نهی از منکر، انفاق و دستگیری مظلومان است که این فرد آن‌ها را به درستی ادا خواهد کرد و طبیعتا با این اوصاف جامعه از وجود این افراد بهره می‌برد./957/ت302/ص

     

 

ارسال نظرات