۲۰ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۴:۴۰
کد خبر: ۱۶۱۰۳۶
آیت الله واعظ طبسی:

برگزاری انتخابات شکوهمند مصداق روشن حماسه سیاسی است

خبرگزاری رسا ـ آیت الله واعظ طبسی اظهار داشت: بدون شک برگزاری یک انتخابات شکوهمند می‌تواند یکی از مصادیق حماسه سیاسی در سال 92 بوده و لازمه این کار این است که همه ما سرمایه گذاری کنیم و روی ملاک‌ها و شاخص‌ها تکیه کنیم.
ديدار نيروهاي مسلح با آيت الله واعظ طبسي

به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از روابط عمومی آستان قدس رضوی، آیت الله واعظ طبسی نماینده ولی فقیه در خراسان و تولیت آستان قدس رضوی صبح امروز در جلسه هیأت امنای آستان قدس رضوی گفت: پیام نامگذاری امسال، پایبندی به اصل ولایت و نیز مقاومت در برابر فشارهای دشمنان داخلی و خارجی است.

 وی با بیان این که امسال را رهبر معظم انقلاب به نام سال حماسه سیاسی، حماسه اقتصادی نامگذاری کردند، افزود:  طبعا چون بنای ما بر این است که تحلیل‌ها و تفسیرهای‌مان مطابق با سلایق سیاسی‌مان باشد، هر کسی ممکن است یک برداشت و تحلیلی از آن داشته باشد، اما تصور من این است که خود رهبر معظم انقلاب اسلامی به خوبی بیان فرمودند و هیچ ابهامی نیست که ما بخواهیم با سلیقه شخصی حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی را تفسیر کنیم.

پیام امسال، سال مقاومت است/ مشکلات ناشی از بی‌تدبیری است

 وی تصریح کرد: از سوی دیگر چون در ابتدای این سال نام حضرت زهرا(س) به میان آمد، پیام امسال، سال مقاومت است و ایستادگی در برابر فشار دشمن، چه دشمن داخلی و چه خارجی و پایبندی به اصل ولایت و امامت جامعه اسلامی است،ه مان پیامی که به طور طبیعی از قیام و حرکت حضرت زهرا و علی علیهماالسلام می گیریم ودر واقع مشکلات ناشی از بی‌تدبیری است.

 آیت الله واعظ طبسی ادامه داد:حماسه ما این است که با مقاومت و پایداری و موضع گیری درست، واقع بینانه و صحیح در برابر جریان‌های فکری و سیاسی و با دشمن‌شناسی در برابر همه مشکلاتی که دشمنان ایجاد کرده اند، مقاومت کنیم، ابتکار عمل به خرج دهیم، سعی کنیم مشکلات سیاسی و اقتصادی را با تدبیر و اتکای به نفس خود و با استفاده از زمینه‌‌ها و تجارب داخل کشور حل کنیم.

مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: این هرگز بدان معنا نیست که همه مشکلات ما به دشمنان برمی‌گردد. بلکه بخش مهمی از مشکلات مربوطه به خودمان و ناشی از بی‌تدبیری، سوء مدیریت، نبودن وحدت کلمه و هماهنگی، کوبیدن طرف مقابل و امثال ها می‌باشد.

آیت الله واعظ طبسی اظهار داشت: بدون شک برگزاری یک انتخابات شکوهمند که از نظر کمی و کیفی مثال‌زدنی باشد، می‌تواند یکی از مصادیق حماسه سیاسی در سال 92 بوده و لازمه این کار این است که همه ما سرمایه گذاری کنیم و روی ملاک‌ها و شاخص‌ها تکیه بکنیم؛ از خودمان سرمایه‌گذاری نکنیم، بلکه از همان کلیاتی که در بیانات رهبری معظم اعلام شد، استفاده کنیم و به کار ببندیم و جریان حق پیروز است.

 وی گفت: حل مسائل سیاسی ما نیاز دارد به همین تدبیر، تلاش و مقاومت‌ها و وعده خدای متعال نصرت و یاری ماست و ما در تحقق وعده الهی شک نداریم و به هر حال ما حق هستیم و جریان حق همیشه غالب خواهد شد و در طول تاریخ نیز این بوده است.

عضو مجلس خبرگان رهبری در ادامه اظهار داشت: رهبری معظم انقلاب از اقتصاد مقاومتی تفسیری فرمودند که بسیار جالب بود و جا دارد که نیروهای اقتصادی آستان قدس چه در سازمان اقتصادی و جای دیگر روی این کار کنند.

وی افزود: نظر مبارک ایشان این بود که اقتصاد مقاومتی یعنی آن اقتصادی که از درون قابلیت انطباق و انفعال با شرایط خاص را داشته باشد، یعنی به گونه‌ای پایه‌ریزی شود که در شرایط تحریم ما بتوانیم خودمان را با شرایط تطبیق بدهیم و در شرایط رفاه بتوانیم از فرصت‌ها استفاده کنیم و برای آینده برنامه داشته باشیم و این حرکت به کار نیازدارد.

وی دادامه داد: یعنی این کتاب‌های بزرگی که در رابطه با اقتصاد اسلامی نوشته شده کافی نیست و باید یک گروه عملیاتی بنشینند و محورهایی را استخراج و براساس آن محورها برای عملیاتی کردن قضایا برنامه‌‍ریزی کنند.

 تولیت آستان قدس رضوی گفت: ما حتما باید از افرادی استفاده کنیم که توان چنین فکری را داشته باشند، یعنی بتوانند در زمینه اقتصادی هم از نظر تئوری و نظری و هم در میدان عمل اهل کار باشند.

 ضرورت اخلاق‌گرایی در جامعه

وی در بخش دیگری از سخنان خود به لزوم اخلاق‌گرایی در جامعه اشاره و تأکید کرد: واقعا هر چه زمان می گذرد احساس می کنم نیاز جامعه ما به اخلاق فوق العاده زیاد است و کمبود ما همین مسائل اخلاقی است چرا که کمتر کسی را انسان سراغ دارد که به همان مقدار داشته‌هایی که دارد، قانع باشد و این رقابت‌ها، این کوبیدن‌ها و حساسیت‌های بی مورد همه این ها نشان می‌دهد که ما از نظر اخلاقی با کاستی مواجه هستیم.

 انجام کار فرهنگی و اقتصادی عمیق

آیت الله واعظ طبسی ضمن دعوت به رعایت موازین اخلاقی در انتخابات گفت: این که من در حالی که می دانم دیگری اصلح و اعلم و مدیریتش از من بهتر است، باز خودم را مطرح می کنم، نشان این است که ضعف اخلاقی داریم.

وی با بیان این که بخش زیادی از ملت ما در نهایت تمیزی و اخلاص قرار دارند و جز یاد خدا و توسعه اسلام و انقلاب اسلامی هیچ نمی خواهند و یک عده نیز کلا فراموش کرده‌اند که قبلا چه بوده‌ایم و الان چه هستیم، تأکید کرد: باید بدانیم ریشه بسیاری از مشکلات ما ضعف مسائل اخلاقی است و باید برای حل این مشکلات از خدا یاری بگیریم./934/د101/س

 

ارسال نظرات