۲۵ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۶:۳۶
کد خبر: ۱۶۱۷۱۵
امام جمعه رباط کریم:

مهربانی‌های حضرت فاطمه در زندگی مردم جای پیدا کند

خبرگزاری رسا ـ امام جمعه رباط کریم در مراسم عزاداری شهادت حضرت صدیقه کبری(س) بیان داشت: زندگی حضرت زهرا(س) بسیار بی آلایش بود و هیچ گاه خود را بر همسایه مقدم نمی‌کرد، لازم است مهربانی‌های ایشان در زندگی‌های مردم جای داشته باشد.
امام جمعه رباط کريم، روز شهادت حضرت زهرا(س) عزاي فاطمي در رباط کريم

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، مراسم عزداری حضرت فاطمه زهرا(س) با حضورحجت الاسلام محمدی نژاد، امام جمعه شهرستان رباط کریم، ابراهیم نکو، نماینده مردم رباط کریم و بهارستان در مجلس شورای اسلامی، روحانیون شهر، مسؤولان شهری و مردم درمصلی امام خمینی(ره) رباط کریم برگزار شد.

در این مراسم امام جمعه رباط کریم با اشاره به جایگاه زنان و مردان در نزد خدای متعال اظهار داشت: زن و مرد هر دو از موجوداتی هستند که ذات اقدس الهی آن‌ها را آفریده و تکالیفی را برایشان وضع کرده است و باید توجه داشت تکلیف هر دو مساوی است و تنها زن در برخی امور وظایفی ندارد.

وی افزود: از آیات متعدد قرآن کریم پیداست که زن و مرد در نزد خدای متعال مساوی هستند و حتی در عطای رحمت هم این مقوله پا برجاست.

حجت الاسلام محمدی نژاد ادامه داد: خدای متعال پیامبران را برای هدایت انسان فرستاد تا بندگان را راهنمایی کنند این نوع هدایت، تشریعی نام دارد.

وی در ادامه به زندگی همسر فرعون اشاره کرد و ابراز داشت: آسیه همسر فرعون ستمگر، زنی با ایمان بود که افکار فرعون را نپذیرفت، این‌گونه زنان را می‌توان الگوی خود در زندگی قرار داد، در برابر این زن با ایمان، همسران حضرات نوح(ع) و لوط (ع) بودند که قرآن از آنان به بدی نام برده است.

امام جمعه رباط کریم تصریح کرد: اگر زنان به همسران خود خیانت کند، خدای متعال از آنان به بدی نام خواهد برد.

وی افزود: حضرت فاطمه زهرا(س) کوثر هستند و بر همه ائمه(ع) هم حجت دارند، تا جایی که امام حسن عسکری(ع) بر این امر تأکید داشته‌اند.

حجت الاسلام محمدی نژاد در پایان خاطرنشان کرد: زندگی حضرت زهرا(س)  بسیار بی آلایش بود و هیچ گاه خود را بر همسایه مقدم نمی‌کرد، لازم است مهربانی‌های ایشان در زندگی‌های مردم جای داشته باشد./957/پ202/ص

ارسال نظرات